Pârtia mare cu telescaun și nocturnă se închide, rămâne deschisă cea mică deservită de teleschi

de WTA.ro

Pârtia mare cu telescaun și nocturnă se închide, rămâne deschisă cea mică deservită de teleschi

După patru zile de funcționare (joi pe timp de zi și în nocturnă, în week-end doar în timpul zilei), pârtia mare de schi din Complexul Wonderland – Unirea, dotată cu telescaun și instalație de nocturnă, se închide.

”Având în vedere condițiile meteo nefavorabile, de luni deschidem doar pârtia teleschi în intervalul 9.00 – 16.00”, se arată pe pagina de Facebook a Pârtiei Cocoș.

Cele mai citite articole

Vă mulțumim că ați ales sa faceți mișcare in aceste zile pe Pârtia Cocos. Având în vedere condițiile meteo nefavorabile, de mâine deschidem doar pârtia teleschi în intervalul 9.00-16.00.

Publiée par Pârtia de schi Cocoș Bistrița sur Dimanche 26 janvier 2020

Pentru teleschi, tarifele sunt: adulți – 30 lei / persoană / zi; tineri de la 14 la 18 ani, studenți – 20 lei / persoană / zi; copii de la 6 la 13 ani – 20 lei / persoană / zi; seniori (+65 de ani): 20 lei / persoană / zi.

Pârtia mare (1.300 de metri) din Complexul Wonderland – Unirea, dotată cu telescaun și instalație de nocturnă, s-a deschis joi 23 ianuarie, în timp ce pârtia mică (300 de metri), deservită de teleschi, funcționează de vineri 17 ianuarie.

Pentru zilele următoare, meteorologii anunță ploaie la Bistrița.

Cele mai citite articole