Păţania unui bărbat care a invitat în casă două necunoscute. Ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere până şi pe poliţişti

de WTA.ro

Totul s-ar fi întâmplat joi, 21 noiembrie, când bărbatul le-a invitat pe cele două femei în casa lui din Dej, judeţul Cluj. Puţin mai târziu, avea să regrete totul. Asta pentru că femeile l-au filmat în ipostaze compromiţătoare, iar ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitându-i bani pentru a nu face publice imaginile respective. Bărbatul a mers însă direct la poliţişti şi le-a povestit cele întâmplate, iar şantajistele au fost prinse în flagrant câteva zile mai târziu.

„La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej, au identificat 2 femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.  În fapt, cele două femei, sunt bănuite că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Cele mai citite articole

În urma flagrantului organizat, cele două femei au fost identificate, iar ulterior una dintre ele a fost reţinută pentru 24 de ore. Este vorba despre tânăra de 20 de ani, care la expirarea perioadei de reţinere urmează să fie prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa