Patru accesorii atemporale pe care orice femeie ar trebui sa le aibă în garderoba de vara

de WTA.ro

Patru accesorii atemporale pe care orice femeie ar trebui sa le aibă în garderoba de vara

Pe măsură ce ne apropiem de sezonul cald, începem să ne gândim din ce în ce mai mult la garderoba de sezon. Dacă rochiile fluide în culori calde, cămăşile din in, tricourile lejere şi fustele cool nu-ţi lipsesc din dulap, dar te gândeşti serios la accesoriile care le-ar pune cel mai bine în valoare, avem patru sugestii pentru tine, care nu se vor demoda niciodată. 

  1. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt unul dintre cele mai importante accesorii ale verii. Este greu să-ţi imaginezi o ţinută de zi fără o pereche de ochelari cool. Totuşi, trebuie subliniat că, pe lângă funcţia estetică, ochelarii de soare au şi un important rol de protecţie. Razele puternice ale soarelui nu sunt periculoase doar pentru piele, ci şi pentru ochi, aşa că nu ezita să investeşti într-o pereche de ochelari de calitate. Alege un model cu lentile polarizate care îţi protejează bine ochii. În plus, pentru că o pereche de ochelari de soare cu lentile de calitate pot fi destul de scumpi, este important să alegi un model de rame cât mai simple, care ţi se potrivesc formei feţei. În acest fel, vei putea să-i porţi mai mulţi ani şi să-i asortezi oricărei ţinute. 

Bijuteriile

Ţinutelor de vară se pot adăuga numeroase tipuri de bijuterii fantezie din materiale mai mult sau mai puţin preţioase. Cu toate acestea, este recomandat să investeşti în bijuterii de calitate, din aur sau argint, care își păstrează valoarea de-a lungul timpul şi care, îngrijite adecvat, își păstrează calităţile. Dacă îţi place să-ţi pui în valoare bronzul, o pereche de cercei aur dama sunt perfecţi. Cerceii cu pietre colorate, citrine, topaze sau ametiste sunt foarte populari în sezonul cald şi îţi pot pune în valoare orice ţinută. Colierele cu pietre mari, colorate, cum sunt turcoazele, sau cu detalii din coral, pot scoate în evidenţă o rochie minimalistă din in, de exemplu, aşa că sunt o investiţie bună şi nu se vor demoda niciodată. 

Coşul din paie

Cele mai citite articole

Aici avem de-a face cu un accesoriu cât se poate de versatil. Coşul de paie poate să fie geanta ta de zi, dar îl poţi folosi şi la plajă sau la un picnic, în parc, cu prietenii. În ultimii ani s-a aflat în trenduri şi a fost reinterpretat de diferite case de modă celebre, de la Loewe până la Prada. Aşadar, ca să poţi să-l foloseşti mai mulţi ani, în orice scop doreşti, asigură-te că optezi pentru un produs de bună calitate, cu un design cât mai simplu, clasic. Coşurile din paie cu baiere din piele, de exemplu, arată foarte şic! O alternativă o reprezintă sacoşele croşetate, din aţă sau din iută. Chiar dacă nu sunt tocmai practice pe post de poşetă, le poţi folosi ca geantă de plajă, de exemplu. 

Espadrilele 

În anii 1960,  Yves Saint Laurent a transformat acest accesoriu specific sud-vestului Franței în încălţări potrivite pentru oraș. Astfel, espadrilele au devenit pentru vară ceea ce sunt mocasinii pentru look-ul de toamnă. Care este avantajul acestui tip de încălţări? În primul rând sunt foarte comode. În al doilea rând, dau un aer de vacanţă şi de relaxare oricărei ţinute, chiar şi celor urbane. În ultimul rând, dar nu mai puţin important, sunt foarte versatile. Pot fi integrate uşor într-o ţinută sport, dar şi în cele mai feminine, romantice. Arată şic cu o rochie maxi de seară, dar şi cu o salopetă din in, de exemplu, de aceea au devenit un must-have al verii.

Lasă-te inspirată de sugestiile noastre şi pregăteşte-ţi deja garderoba de vară! Nu vei da greş cu aceste accesorii şic, dar atemporale!

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa