Patru dejeni fac voluntar viziere pentru medici | Oricine le poate urma exemplul – FOTO

de WTA.ro

Cazurile de COVID-19 se extind tot mai mult de la o zi la alta, iar din pacate, cei care trebuie sa lupte in prima linie cu temutul virus au ramas fara echipamente de protectie. In fiecare oras s-au mobilizat zeci sau poate chiar sute de voluntari pentru a veni in sprijinul medicilor din spitale si de pe ambulante si pentru ca riscul de imbolnavire in timpul salvarii de vieti sa fie cat mai mic. Dejul nu face exceptie si nu duce deloc lipsa de voluntari, insa orice mana de ajutor in aceasta perioada conteaza extrem de mult.

Un exemplu pozitiv de implicare civica in aceasta perioada il reprezinta patru dejeni, care confectioneaza cat e ziua de lunga viziere pentru medici. Vazand nevoia uriasa de echipamente de protectie, proprietarul unu magazin de pompe funebre de pe strada Avram Iancu impreuna cu logodnica lui, fiica si o prietena a acesteia (voluntari ai Asociatiei “Va ajutam din Dej”) s-au gandit sa dea o mana de ajutor si sa ii rasplateasca pe medici asa cum pot, din postura de voluntari.

“Am dat pana acum spitalului, sectiei de chirurgie, 30 de bucati…urmeaza ca luni sa donam sectiei de ginecologie, alte 10 bucati pentru politie, iar mai apoi unor medici din Borsa, care ne-au cerut ajutorul. Vizierele sunt confectionate din benzi elastice si folie pentru retroproiector donata de cei de la magazinul Gentiana”, ne-a delcarat Teodora Antonia Pop.

Cele mai citite articole

Si cei de la Ambulanta Dej au ramas fara echipamente de protectie si au nevoie acum, mai mult ca oricand, de combinezoane, masti de protectie sau manusi. Ii puteti ajuta in cadrul campaniei initiate de colegii de la Someseanul.ro impreuna cu Asociatia “Mandru ca-s dejean”.

Citeste despre asta AICI:

Strigăt de disperare al Ambulanței Dej: ”Nu vrem să fim eroi! Nu ne trimiteți în războiul cu coronavirusul fără arme!”

 

The post Patru dejeni fac voluntar viziere pentru medici | Oricine le poate urma exemplul – FOTO appeared first on Dejeanul.ro Suntem deja acolo !.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa