Peste 100 de garaje din Reșița vor fi expropriate și dărâmate pentru a face loc spațiilor de parcare!

de WTA.ro

popa

Intenția administrației locale reșițene de a dărâma o serie de garaje de pe raza municipiului și de amenaja parcări în locul acesta, a aprins spiritele în urmă cu aproximativ doi ani de zile. Ulterior lucrurile s-au calmat, nu s-a mai întâmplat nimic, nici un garaj nu a fost dărâmat și părea că totul va fi dat uitării. Lucrurile nu stau deloc așa, iar conform declarațiilor primarului Ioan Popa, de anul acesta se va trece la exproprieri și la dărâmarea garajelor. Și fostele puncte termice vor fi puse la pământ, așa cum anunța în trecut edilul, pentru a face loc spațiilor de parcare atât de necesare în municipiul de pe Bârzava.

Vrem să venim de pe Romaniței în sus, și avem cuprins în bugetul pe anul acesta câteva lucrări. Va trebui să facem câteva exproprieri de garaje și nu puține, sunt vreo 100 și ceva. Suntem pregătiți să putem să facem străpungerea între Bulevardul Republicii și Bulevardul Muncii. Venim dinspre Romaniței și o să ajungem până în spate la Intim, unde aveam noi fosta stație de redresare, de curent electric pentru tramvai. Vor face niște alei sau drumuri paralele cu Republicii și Muncii, pe două sensuri.

O să facem o dărâmare de garaje și în spatele Căminului fetelor, cred că în 2-3 luni o să acționăm acolo deja”, a explicat primarul Ioan Popa.

Cele mai citite articole

Tot anul acesta se va începe și demolarea punctele termice degradate din Govândari și amenajarea în locul acestora a unor noi spații de parcare.

Mi-ar conveni și mie ca Primărie să mai bag câte un chiriaș în câte un PT din ăsta, să mai adun un bănuț, dar dacă nu am parcări, renunț la ele și dintr-un PT scot 20-30 de locuri de parcare. E ceva”, a adăugat Popa.

Citește și Popa declară război garajelor pline cu murături! Le dărâmă, fără discuții! „Dacă aveți o problemă cu asta, în 2020 aveți șansa să mă trimiteți acasă”!

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole