Petreceri de final de an? Alege sistemele audio potrivite!

de WTA.ro

Se aproprie Sărbătorile de iarnă, deci în mod obișnuit se fac planuri de petreceri de Crăciun și de Revelion. Contextul actual din societate nu este unul ideal pentru astfel de momente, însă există optimism cu privire la posibilitatea organizării de astfel de mici evenimente – chiar și în plan personal – spre finalul lunii decembrie, în speranța că până atunci criza din domeniul sănătății publice va fi sub control.

Pentru cei ce vor să se ocupe de atmosfera de la petreceri – în mod profesional sau pur și simplu ca hobby – este momentul perfect să fie achiziționate echipamente potrivite pentru sonorizare. Sisteme audio, boxe portabile, amplificatoare audio – toate acestea sunt disponibile astăzi pe piață (mai ales în magazine online) la prețuri neașteptat de mici, chiar și în cazul unor echipamente profesionale. Produsele nu sunt doar ieftine, ci și extrem de performante, înglobând tehnologia momentului, devenită așadar atât de accesibilă tuturor.

Boxe sunt disponibile online în fel de fel de variante, modele care de obicei se remarcă inclusiv prin partea de mobilitate. Se pot comanda boxe wireless, bluetooth, cu microfon și telecomandă. Totul trebuie să fie simplu de folosit, simplu de controlat, ușor de conectat la alte dispozitive smart, în special la smartphone și laptop. 

Cele mai citite articole

Noile modele de boxe portabile ieftine pot fi comandate din e-shop-uri precum souqeshop.ro, unde există o ofertă diversificată de astfel de produse, la prețuri foarte prietenoase. Iată de exemplu la doar 290 lei boxă activă karaoke portabilă cu Bluetooth, SD-card, MP3, stick USB, potrivitp pentru o ieșire la picnic, ideală pentru karaoke, prezentări, petreceri copii sau petreceri stradale. Un astfel de sistem compus din boxă activă cu mixer și microfon, pe troller, înseamnă mobilitate maximă și autonomie de cel puțin 8 ore!

Online se pot comanda, din magazinul mai sus menționat, diverse boxe chiar mult mai ieftine decât modelul prezentat plus accesorii precum microfoane și alte produse din categoria audio. Până și amplificatoarele sunt extrem de ieftine, precum acest model la doar 125 lei cost promoțional – Amplificator receiver Bluetooth BT-158, USB, telecomandă inclusă, cu posibilitate conectare la priză auto de 12V. Cele mai importante date tehnice: conexiune Bluetooth, alimentare 220V, amplificare 2 x 80W, radio FM (frecvență de lucru FM 87.5 MHz-108 MHz); 4 intrări microfoane (Digital Karaoke); volum separat pe microfon cu efect de voce echo, bass, treble, microfon, control al volumului, inaltelor și basului. Detalii complete pot fi accesate pe souqeshop.ro.

Petrecerile pentru copii sau adulți vor fi extrem de reușite cu sonorizarea potrivită. Un astfel de sistem audio este atât de ieftin, practic costă mai puțin decât un smartphone entry level. Efectele sunt aproape de nivel profesional chiar și cu cele mai ieftine produse audio. Utilizarea este simplă, informații și tutoriale pentru pasionați pot fi găsite oricum online. Astfel de echipamente pot fi utilizate și de către cei dornici de a fi DJ de ocazie, în diverse momente. 

Așadar, petrecerile de Revelion, de Crăciun sau cu orice altă ocazie pot fi reușite în orice locație – muzica face mare parte din petrecere!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa