Pizza de criză. Probabil cea mai ieftină pizza din Sibiu

de WTA.ro

În urmă cu câteva luni în Sibiu puteai cumpăra o cafea la o terasă în centru cu 13 lei fără ai impresia că ești jecmănit. Acum 13 lei îți pot aduce acasă o pizza decentă.

Pentru că suntem în plină criză provocată de pandemia de coronavirus și efectele economice sunt grave, fără să știm cât vor mai dura, am căutat unele dintre cele mai ieftine oferte la mâncare din Sibiu. Pizza e întotdeauna sățioasă, capabilă să stârnească pofte și universal acceptată ca potrivită la orice oră din zi și din noapte. Chiar și a doua zi, fără remușcări.

Am scanat aplicațiile și site-urile de comandat mâncare acasă. La Oty’s Urban Food o pizza este peste 20 de lei, la Pizza Combo media este undeva la 15 lei, Crazy Pizza în jur de 19 lei, Pizza Prima peste 20 de lei, Pronto Pizza la fel, Pizza Happy undeva la 16 lei, Restaurant Intim livrează pizza la peste 25 de lei, în general.

Povestea scurtă lungită, am găsit ofertă la Casa Romană unde au tot felul de combinații pentru familii ciudate: iei cinci pizza primești două gratis, comanzi două, vine și a treia, cu sosuri și altele. Eu am ales soluția de criză, adică oferta trio, cu trei pizza la 38,9 lei – pizza prosciutto, pizza salami și pizza margherita, cu trei sosuri incluse, cât să poți sătura toată familia.

WhatsApp Image 2020-04-12 at 19.41.05 (1)

Cele mai citite articole

Cât de bună poate să fie o pizza la 13 lei? Nu fantastică, dar decentă. În ciuda răutăcismelor, o pizza la 13 lei are și puțin topping, aș zice asemănător cu toppingul auster pe care îl găsești de obicei pe o pizza autentică italiană. Diferența este că la italieni ingredientele sunt de cea mai bună calitate. La Casa Romană fac pizza cu blat pufos, o ușoară crustă în partea inferioară și cele câteva ingrediente numai bine pătrunse. A venit caldă, moale, aromată și la exact ora solicitată. Bune și sosurile, care par făcute în casă, nu din ketchup ieftin de supermarket.

Simplu, rapid, eficient. Și când nu ai așteptări prea mari e greu să fii dezamăgit.

Mai comand? Oricând n-am chef sau timp de gătit în propria bucătărie și nu mă dau banii afară din casă.

WhatsApp Image 2020-04-12 at 19.41.05 (3)

Post-ul Pizza de criză. Probabil cea mai ieftină pizza din Sibiu apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa