Plafonierele, utile si moderne

de WTA.ro

Foarte populare in ultima perioada si la casa, dar si la apartament, plafonierele si lampile sunt corpuri de iluminat cu un design deosebit, se pot integra foarte bine in orice decor, au preturi accesibile si merg instalate, montate in orice context.

Lumina oferita de aceste corpuri de iluminat, de gasit si la Eglo, firma cu experienta in comercializarea corpurilor si surselor de iluminat de toate tipurile, din materiale de calitate, este una foarte buna, iluminatul camerelor va putea fi facut foarte simplu si elegant. Plafonierele se monteaza in tavan, pe pereti, fixarea este rapida, la fel si punerea in functiune.

Cand exista si un tavan din rigips se poate demonta si remonta rapid cu suruburi, ofera o flexibilitate foarte mare in privinta montajului. O plafoniera va putea fi montata in orice camera, ofera o lumina perfecta in jurul sau, intensitatea luminii este constanta.

Cele mai citite articole

Lampile pot oferi o lumina de accentuare pentru zonele de lucru, o lumina placuta, relaxanta pentru un living mai spatios, pentru citit, pentru o discutie la ceas de seara intr-un ambient cat mai placut.

Becurile de la lampi si plafoniere consuma putin, sunt rezistente, pot fi folosite pentru o perioada lunga de timp fara a le fi afectate proprietatile si tipul de iluminat asigurat in camere. In functie de stilul si de decorul din camere se pot alege lampi si plafoniere cu o cromatica diferita, cu elemente de design interesante, corpuri de iluminat din materiale atent selectate pentru a se integra perfect in orice decor.

Firma Eglo Romania aduce in permanenta produse noi in stoc, are si lichidari de stocuri, astfel ca veti putea comanda oricand corpuri de iluminat de interior sau de exterior, corpuri de iluminat inteligente, surse de iluminat si corpuri de iluminat profesioniste pentru o locuinta eleganta si cu un iluminat perfect.

Produsele au garantie, sunt de calitate superioara, sunt foarte rezistente si se pot folosi fara probleme in orice camere, depinde doar de ce isi doreste fiecare proprietar.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa