PMP a făcut planul pentru alegeri. Ce s-a stabilit la Colegiul Național de la Sinaia

de WTA.ro

Colegiul Național al PMP s-a întrunit, sâmbătă, la Sinaia, unde a fost prezentată și discutată strategia pentru alegerile locale și parlamentare.

În acest moment, PMP are deja stabiliți 2.500 de candidați pentru funcția de primar, 1.300 de candidați pentru consiliile județene și aproape 35.000 de candați pentru consiliile locale din țară. 

Obiectivul PMP este ca, după alegeri, Partidul Mișcarea Populară să fie al treilea partid ca număr de aleși locali, a anunțat președintele Eugen Tomac.  

La ședința Colegiului Național al PMP au participat liderii din teritoriu, printre care și deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu. 

Pricipalele declarații făcute de președintele PMP:

*Ne apropiem cu pași rapizi de obiectivul stabilit, PMP +10 la sută, care înseamnă că avem candidați peste tot în țară, în toate localitățile.

*O veste bună este că, în localități cu minorități importante, cetățenii români de alte etnii vin să candideze pe listele PMP, care este un partid deschis adresat tuturor cetățenilor români.

*Suntem partidul care se bate pentru interesele României, atât la Bruxelles, cât și la București.

Cele mai citite articole

*Noi nu ne temem nici de anticipate, nici de locale și suntem pregătiți să mergem singuri în toate localitățile.

*Pentru că nu s-a reușit revenirea la alegerile în 2 tururi, iar PSD are 28 de președinți de Consilii Județene, e esențial ca partidele de dreapta să-și da mâna și să aibă candidați comuni, altfel vor face jocul PSD.

*Până la 1 martie, trebuie să stabilim o strategie, invitația noastră fiind către PNL și USR. Implicit la Prahova este recomandabilă o asemenea discuție.

*Invitația este către PNL și USR, să facem alianțe acolo unde este posibil. În caz contrar, vom merge singuri peste tot, avem candidați pregătiți și la nivel local, și național.

*În ceea ce privește eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, pensii care nu vor fi eliminate și nici cele speciale pentru aleșii locali. PMP se gândește să propună organizarea unui REFERENDUM pentru eliminarea pensiilor speciale.

VEZI VIDEO INTEGRAL CU DECLARAȚIILE FĂCUTE DE PREȘEDINTELE PMP:

 

Post-ul PMP a făcut planul pentru alegeri. Ce s-a stabilit la Colegiul Național de la Sinaia apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole