PNDL-ul are și părți bune. La Bozovici se reabilitează și se modernizează dispensarul medical.

de WTA.ro

PNDL-ul are și părți bune. La Bozovici se reabilitează și se modernizează dispensarul medical.

aaa
Aproape 700 de mii de lei se vor investi la Bozovici pentru reabilitarea dispensarului medical. „E un proiect mai vechi pe care l-am readaptat. Avem o finanțare prin programul PNDL la care am adăugat și noi o cofinanțare pentru plusul de modernizări pe care le-am considerat necesare pentru binele locuitorilor din Valea Almăjului“ – ne-a declarat primarul comunei Adrian Stoicu.
„Concret este vorba de amenajarea în mansarda cabinetului medical, a două locuințe pentru medici. La parter sunt cele 3 cabinete medicale, iar la subsol va funcționa o salină. Va fi un proiect foarte bun și util, ce va fi amplasat în zona autogării“. Lucrările vor reîncepe încă din această lună. Anul trecut s-a turnat placa și s-a ridicat acoperișul, iar constructorul va trece în scurt timp la amenajările interioare.

Cele mai citite articole

Edilul din Bozovici a mai afirmat pentru Reper 24 că un alt proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală este aproape finalizat: „Este vorba de reparații capitale la școala din localitate. Am zugrăvit interior – exterior, am reparat acoperișul, am înlocuit parchetul și am schimbat elementele de încălzire. Prin acest proiect în valoare de aproximativ un milion de euro, va fi modernizat și laboratorul de informatică.

Primăria din Bozovici ar dori și achiziționarea unei mașini de pompieri de capacitate mai mare decât cea existentă, pentru folosirea ei în special în zonele în care nu există hidranți în apropiere. „Din păcate locația actuală este improprie pentru a gara o astfel de mașină. Am dorit să construim o locație nouă pentru subunitatea de pompieri din comună, dar din păcate, actualul ministru al Afacerilor Interne mai mult ne bagă bețe în roate decât ne ajută“ a mai precizat Adrian Stoicu primarul celei mai mari comune din Valea Almăjului, Bozovici.
Dan AGACHE

Cele mai citite articole