PNL și-a anunțat candidatul la Primăria Sibiu: Adrian Bibu

de WTA.ro

Partidul Național Liberal și-a anunțat sâmbătă, oficial, candidații nominalizați pentru Primăria Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Dacă la Consiliul Județean nu este nicio surpriză, la primăria Sibiu a fost oficializată intenția lui Adrian Bibu de a candida. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

“PNL Sibiu propune conducerii PNL candidaturile pentru Consiliul Județean Sibiu în persoana doamnei Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, și pentru Primăria Municipiului Sibiu, în persoana domnului Adrian Bibu, consilier local și membru activ al PNL. Facem aceste propuneri în perspectiva viitoarelor alegeri. Propunerile noastre pleacă de la încrederea pe care sibienii o au în PNL, la nivel național, de la premiza că PNL este mai determinat ca oricând să ofere o bună guvernare locală, în parteneriat cu Guvernul PNL condus de Ludovic Orban și cu președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată sâmbătă.

Liderul PNL a explicat și motivele pentru care partidul a rămas la cele două nume.

Cele mai citite articole

”Propunerile noastre pleacă de la aprecierea sibienilor în activitatea CJ Sibiu, de la aprecierea în activitatea președintei Daniela Cîmpean. Consiliul Local Sibiu a avut, prin Adrian Bibu, de când a intrat în CL, o voce puternică, justificată, responsabilă și extrem de activă. Îi asigur pe sibieni că, prin nominalizările pe care le facem la nivelul organizației Sibiu, am decis să transmitem și un angajament de încredere, responsabilitate, dedicare și deschidere către o muncă permanentă. Suntem mai determinați ca oricând să câștigăm viitoarele alegeri și transmit acest mesaj cu fermitate. Oamenii au investit foarte multă încredere în PNL. S-a văzut acest lucru la ultimele alegeri în care sibienii au avut încredere în PNL și și-au pus așteptările în mâinele PNL. Toată încrederea pe care sibienii o au în PNL ne responsabilizează enorm. O luăm ca pe o provocare și o miză uriașă pe care noi o avem de a nu dezamăgi sibienii”, a mai declarat Raluca Turcan.

turcan bibu cimpean

În urma nominalizărilor, Adria Bibu a anunat că ”a intrat în această competiție cu gândul să câștige funcția de primar al Sibiului”, în vreme ce Daniela Cîmpean și-a anunțat intenția de a continua ”proiectele îndrăznețe demarate în ultimii patru ani la CJ Sibiu”.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Gheorghe Roman și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la primăria Mediaș.

Post-ul PNL și-a anunțat candidatul la Primăria Sibiu: Adrian Bibu apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole