Polițiștii și jandarmii din Gorj s-au mobilizat! Donează luni pentru tânăra polițistă din Albeni

de WTA.ro

Polițiștii și jandarmii din Gorj s-au mobilizat! Donează luni pentru tânăra polițistă din Albeni

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj s-au mobilizat exemplar iar luni, la primele ore, vor dona sânge pentru Elena Ramona Țoapă, tânăra gorjeancă din Albeni care lucrează la Secția 25 din cadrul Poliției Capitalei. Polițista, diagnosticată cu leucemie acută, se află internată la Spitalul Universitar București-Clinica de Hematologie și are nevoie urgentă de donatori. IPJ Gorj anunță, prin purtătorul de cuvânt Victor Țuhașu că, rapid, s-au găsit printre donatorii în uniformă, polițiști care au grupa B3 pozitiv. Deja reprezentații IPJ Gorj au luat legătura la Centrul de Transfuzie Sanguină și s-au programat pentru donare.

Și jandarmii de la IJJ Gorj au sărit în ajutorul tinerei polițiste din Albeni. Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al instituției anunță, de asemenea, că și colegii săi vor dona pentru tânăra polițistă din Albeni, tot luni dimineața.

Cele mai citite articole

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu spun că așteaptă toți gorjenii care vor să doneze, indiferent de grupa sanguină. ,,Îi aşteptăm pe toți gorjenii care vor să doneze, mai ales pe cei care au mai donat, fiindcă, pentru a o putea ajuta, trebuie să se recolteze trombocite, acele celule ce nu trăiesc în afara corpului uman mai mult de 5 zile!
Condițiile de donare sunt aceleaşi, doar completate cu măsurile de prevenție COVID-19!
Informații şi programări la telefon nr. 0774665887.”, anunță cei de la Centru de Transfuzie Târgu-Jiu.

Mai mult, se anunță, pe această cale că, astăzi, o tânără de 25 de ani, cu o afecțiune oncologică, în stare foarte gravă, a fost internată la Târgu-Jiu şi are nevoie disperată de sânge AB+. Cei care au această grupă sunt aşteptați de luni să doneze şi pentru ea. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa