Poti face bani jucand Video Poker?

de WTA.ro
bani-jucand-video-poker

Din oferta oricărui cazino, fie el online sau offline, jocul de Video Poker nu are cum să lipsească. Oferă un RTP mare şi iese în evidenţă prin asocierea pe care o face între sloturi şi clasicul joc de poker pe care toată lumea îl cunoaşte. Pe ecranul video se dispun de fiecare dată cărţi de joc cu ajutorul cărora se formează combinaţiile cunoscute din poker. Este atât de simplu de jucat încât toată lumea se întreabă dacă se pot face bani jucând acest joc. Despre aceste detalii vom discuta în rândurile următoare, astfel încât jucătorii să se lămurească despre oportunitatea abordării acestui joc de noroc în continuă ascensiune.

Poţi câştiga la Video Poker?

În categoria de bonusuri de bun venit intră şi oportunitatea de a face bani accesând variante din jocuri de Video Poker. Singura problemă în acest caz este selectarea unei variante de Video Poker care să răspundă preferinţelor jucătorilor. Dacă această problemă este depăşită, jocul poate să înceapă rapid. Se setează miza că în cazul unui slot obişnuit şi se iniţiază jocul prin apăsarea butonului de start. În urma acestei acţiuni se vor dispune pe ecran 5 cărţi de joc cu care se pot forma sau nu combinaţii câştigătoare.

În acest moment ies la iveală calităţile acestui joc de noroc, pentru că Video Poker este un joc care poate aduce câştiguri aproape la fiecare apăsare de buton. Cum se întâmpla acest lucru? Simplu, jocul plăteşte toate combinaţiile cunoscute din poker şi acestea nu sunt puţine ca şi număr. În acest fel un jucător inspirat va trebui să facă întotdeauna o alegere crucială pentru bugetul sau de joc. Introduce în casă câştigul cedat de joc sau alege să meargă mai departe şi să încerce să obţină o combinaţie mult mai bine plătită.

Şi jocul de Video Poker facilitează acest lucru prin funcţia de Hold pe care o oferă jucătorilor. În acest fel, prin apelarea la această funcţie, se pot reţine pe ecran cărţile care pot forma o combinaţie mai bine plătită. Se reţin deci cărţile iniţiale şi la fel ca şi la jocul de poker clasic se mai cer cărţi suplimentare. Singurul inconvenient este acela că dispunerea cărţilor suplimentare implică plata a încă unei mize de joc, ceea ce nu este pe placul tuturor jucătorilor.

Având însă în vedere că un câştig obţinut cu această funcţie poate să fie unul impresionant ca şi mărime face ca această funcţie să fie surpriza plăcută a jocului. În plus se obţine şi satisfacţia personală a jucătorului că a avut un moment de inspiraţie pe care în final l-a fructificat cum nu se poate mai bine.

Cele mai bune jocuri de Video Poker pe care să le încerci

Principiul de joc în Video Poker este unul şi acelaşi de fiecare dată, câştigi dacă realizezi pe ecran una dintre combinaţiile plătite de joc. Şi pentru ca să nu se ivească probleme, toate aceste combinaţii plătite sunt afişate direct pe ecran. În acest caz jucătorul cunoaşte care este plata pentru cea mai slabă combinaţie sau dimpotrivă, cu cât premiază chinta roială. În acelaşi timp, schimbarea mizei modifică plata combinaţiilor afişate pe ecran astfel încât jucătorii să ştie în orice moment care este premiul maxim pe care îl pot câştiga.

Cele mai citite articole

Pentru că există o largă varietate cu aceste jocuri, sunt demne de menţionat într-un top ad-hoc următoarele jocuri:

  • Double Bonus Video Poker, un joc cu bună posibilitate de câştig prin prisma cotelor care se atribuie fiecărei combinaţii din poker. Jocul este cunoscut de către jucătorii cu experienţă sub denumirea de 250/50/10, numere care arătă cele mai bine plătite combinaţii din joc. O chintă roială va aduce un număr de 250 de credite, chinta normală va premia cu 50 în timp ce un full va aduce 10 credite. În plus, jocul oferă un bonus suplimentar care poate ajunge la sume exorbitante, în cazul în care un jucător realizează aceste combinaţii pe ecran
  • Deuces Wild Video Poker introduce jucătorul în lumea combinaţiilor de poker care se pot realiza de această dată şi cu ajutorul unor cărţi de tip Wild sau Joker.  Sunt disponibile 2 asemenea cărţi wild care pot înlocui orice carte din jocul de poker. Apariţia lor pe ecran schimbă radical tabela de plăţi, o combinaţie care aduce pe ecran chinta roială premiind cu nu mai puţin de 800 de credite pe cea mai mică miză de joc
  • Joker Poker Video Poker oferă jucătorilor o margine de casă de 0,64% ceea ce îl face extrem de profitabil pentru jucători. Dacă ne raportăm la jocul de ruletă unde marginea de casă este situată la 2,72%, se explică de ce în acest joc câştigurile se pot dobândi atât de des. Şi în acest joc se poate folosi o carte wild de tip joker, ceea ce facilitează obţinerea de combinaţii cât mai bine plătite

Alte metode prin care să faci bani jucând Video Poker

În afară de jocul efectiv pe o platformă online pentru jocuri de noroc, există posibilitatea de face streaming jucând online orice variantă de Video Poker. Este noua oportunitate pentru un jucător  de a face bani suplimentari cu acest joc punându-şi în valoare experienţa personală.

Este nevoie doar de un echipament de calitate cu care să se facă transmisia şi evident de un număr cât mai mare de urmăritori online. Lucrurile se simplifică în acest stadiu, pur şi simplu iniţiezi jocul de Video Poker pe site-ul tău de jocuri şi filmezi toată acţiunea.

Pentru că interacţionezi la propriu cu urmăritorii tăi, este bine să le spui şi câteva ponturi pe care să le folosească ulterior în abordarea acestui joc. Oricum, aceştia văd în timp real care este strategia ta de joc şi cu siguranţă că o vor adopta cu rapiditate.

Concluzie

Jocul de Video Poker este cel mai ofertant joc care implică un ecran video. Cu o margine de casă mult sub 1%, jocul aduce pe ecran combinaţii plătite aproape la fiecare apăsare a butonului de start. Se pot face bani deci jucând Video Poker?

Cu siguranţă da, atâta timp cât te joci responsabil şi îţi pui în practică experienţa de la jocul clasic de poker. Rămâne doar să joci cât mai cerebral cu putinţă şi să ai mereu bugetul sub ochi! Restul este numai distracţie, aşa că bucură-te de ea cât mai mult!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa