PREFECT Mureș: Pacient suspect de coronavirus din Tîrgu Mureș, transportat la spital!

de WTA.ro

Publicăm integral informarea oficială din partea prefectului de Mureș pentru a se înțelege foarte clar mesajul fără alte interpretări. La această oră NU EXISTĂ persoane infectate în județul Mureș, doar autoizolate la domiciliu sau suspecte. Una dintre ele a fost preluată în această după-amiază de la domiciliul ei din cartierul Tudor – Tîrgu Mureș, în condiții speciale de siguranță și transportată la spital pentru analize.

Astăzi, un pacient autoizolat la domiciliu de 3 zile, în urma monitorizării DSP a prezentat simptomatologie de tip respirator, a transmis prefectul de Mureș, Mara Togănel.

Cele mai citite articole

DSP şi ISU au acționat conform procedurilor pentru suspiciunea de coronavirus, pacientul fiind transportat în izoletă la Clinica de Boli Infecțioase pentru investigații şi tratament de specialitate, spune prefectul.

Astăzi va fi recoltată proba pentru determinarea infecției cu coronavirus, fiind transmisă în această după amiază la Cluj. În cursul zilei de mâine vor fi comunicate rezultatele, a mai adăugat Mara Togănel.

Sursa: comunicat Prefectura Mureș / Foto: Alin Popoviciu

Cele mai citite articole