Premiera „Camino Real” se joacă cu casa închisă la Sibiu

de WTA.ro

Cel mai nou spectacol al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, „Camino Real”, de Tennessee Williams, regia Cosmin Chivu se va juca cu casa închisă pe 17 și 18 ianuarie (avanpremieră) și duminică, pe 19 ianuarie (premieră). Următoarele două reprezentații, pentru care au fost puse în vânzare biletele sunt programate în zilele de 6 și 7 martie 2020.

foto credit: TNRS, Hruby Carol

Spectacolul îi are în distribuție, în ordinea indicată de autor a personajelor, pe actorii TNRS: Adrian Matioc, Viorel Rață, Liviu Vlad, Marius Turdeanu, Dana Taloș, Pali Vecsei, Oana Marin, Iustinian Turcu, Diana Văcaru-Lazăr, Cristina Ragos, Codruța Vasiu, Ioan Paraschiv, Ali Deac, Ștefan Tunsoiu, Mariana Mihu, Cendana Trifan și studenții Departamentului de Artă Teatrală Sibiu, din cadrul ULBS, Cezara Crețu, Andrada Oltean, Andrei Suveică. Scenografia este realizată de Andu Dumitrescu, muzica origanală este creație a compozitorului de origine bulgară Hristo Namliev, iar coregrafia și mișcarea scenică sunt semnate de Ianoș Petrașcu.

foto credit: TNRS, Hruby Carol
foto credit: TNRS, Hruby Carol

„Sunt fericit și emoționat că a venit momentul să dăruim publicului din Sibiu un spectacol pe care îl gândesc de ceva vreme și care a crescut sub ochii noștri într-un proces artistic intens, care a durat aproape două luni. Este o onoare și un privilegiu să lucrez cu actorii TNRS și așa cum am mai spus-o, cred că este singura trupă din țară cu care mi-aș fi dorit să fac acest spectacol. Îi invit pe iubitorii de teatru să-i vadă pe cei 19 actori «jucându-se» în visul lui Don Quijote, pe Camino Real”, spune Cosmin Chivu, regizor.

foto credit: TNRS, Hruby Carol
foto credit: TNRS, Hruby Carol
foto credit: TNRS, Hruby Carol

Caseta artistică a spectacolului „Camino Real”
AUTOR: Tenessee Williams
REGIE: Cosmin Chivu
SCENOVIDEO și LIGHTING DESIGN: Andu Dumitrescu
MUZICA ORIGINALĂ: Hristo Namliev
COREGRAFIE ȘI MIȘCARE SCENICĂ: Ianoș Petrașcu
DRAMATURGIE: Thomas Keith
ADAPTARE TEXT: Cosmin Chivu și Sanda Anastasof
ADAPTARE VERSURI: Andrei Șerban și Gheorghe Gușan
ASISTENT REGIE: Sanda Anastasof
MANAGER PROIECT: Luminița Bîrsan

DISTRIBUŢIE (în ordinea personajeor indicată de autor): Adrian Matioc, Viorel Rață, Liviu Vlad, Marius Turdeanu, Dana Taloș, Pali Vecsei, Oana Marin, Iustinian Turcu, Diana Văcaru-Lazăr, Cristina Ragos, Codruța Vasiu, Ioan Paraschiv, Ali Deac, Ștefan Tunsoiu, Mariana Mihu, Cendana Trifan, Cezara Crețu, Andrada Oltean, Andrei Suveică.

Cele mai citite articole

Asistent proiect: Denisa Mureșan, Asistent scenografie: Roxana Bularca

Caseta tehnică și de producție:
Regie tehnică: Ovidiu Coca
Lumini: Neluțu Macrea
Asistență lumini: Dorin Părău
Sunet: Răzvan Oltean
Video: Claudiu Mihăilescu
Manevre decor: Ionuț Stoica, Petrică Drăgoi, Mircea Todor, Ioan Sădean, Petru Băra
Cabine: Elena Hărșan și Adriana Moga
Recuzită: Maria Steva
Machiaj: Vlad Elena

Croitorie: Camelia Banu, Anca Vintilă, Rodică Bădău
Mecanică: Ion Balea
Pictură: Alin Gavrilă și Alexandru Mocanu
Tâmplărie: Nicolae Munteanu și Ovidiu Militaru
Șef producție: Cristian Racz

Drepturile de autor pentru realizarea spectacolului Camino Real au fost obținute printr-o înțelegere contractuală cu University of the South, Sewanee, Tennessee.

Cele mai citite articole