Presa de balotat pentru gestionarea optimizată a deșeurilor

de WTA.ro

Presa de balotat deseuri este o mașină a cărei funcție principală este compactarea deșeurilor. În linia acestor tipuri de mașini, rămâne cea mai eficientă. Cu un mod de operare simplu, cu avantaje considerabile, producătorii pot fi seduși de această mașină. Este, de asemenea, esențială în anumite activități și acest lucru din cauza cantității de deșeuri. Balotii comprimați pot ajunge la 2 tone și au o formă paralelipipedică. 

Utilizatorii săi și modul său de funcționare

Gestionarea deșeurilor este o preocupare majoră pentru companiile mari. Administrația slabă poate avea un impact mare asupra cheltuielilor. Pentru o bună gestionare a deșeurilor, presa de balotat deșeuri este soluția cea mai adecvată.

Pentru persoanele fizice, deșeurile nu sunt de dimensiuni mari, dar pentru firmele mari, cum ar fi supermarketurile, hipermarketurile și centrele comerciale, sunt capitale. De asemenea, este utilizată pe scară largă de industria alimentară și de comercianții en-gros. Pentru ca baloții reziduali să fie tăiați corect, este necesar să începi prin introducerea în mașină a tuturor reziduurilor de compactat.

În funcție de tipul de mașină, compactarea se poate face cu presiune verticală sau orizontală, de unde și cele două tipuri de mașini: presă de balotat verticală și presă de balotat orizontală. 

Ia o presă de balotat verticală sau orizontală

Presa de balotat verticală este recomandată companiilor care nu au multe deșeuri, deoarece încărcarea se va face manual. Aceste mașini îți vor permite să ai baloți deșeuri de ambalare dense, care pot cântări până la 500 kg, dar poți avea baloți și mai ușori. 

Cele mai citite articole

Cu o presă de balotat orizontală, este posibilă asigurarea încărcării automate a deșeurilor. Este destinată comprimării deșeurilor în cantitate mai mare. În mod automat, baloturile de deșeuri care vor ieși din această mașină vor fi mai dense. 

Caracteristicile unei prese de balotat deșeuri

Aceste mașini au fost supuse mai multor teste, iar modelul pe care îl ai este modern și are un mod de funcționare mai sigur. Presa de balotat are o deschidere mare, ceea ce va face mai ușor pentru utilizator încărcarea deșeurilor care vor fi compactate.

Indiferent dacă este verticală sau orizontală, acest instrument poate comprima carton, hârtie, plastic, țesături. Dacă ai mai puțin spațiu în aer liber în afacerea ta, aceasta nu este o problemă, deoarece presă de balotat nu este voluminoasă și are nevoie de foarte puțin spațiu. Pentru deșeuri, vă va economisi și mai mult spațiu, deoarece odată comprimate, deșeurile vor fi reduse cu până la 80%.

Când deșeurile sunt balotate, vei vedea că toate costurile asociate cu transportul acestora scad considerabil. Aceste baloturi pot fi vândute și colectorilor de deșeuri dacă deșeurile sunt în principal din carton și hârtie.

Dacă ai o presă de balotat în afacerea ta, vei crește nivelul de curățenie. Acest dispozitiv va menține reziduurile curate, ceea ce va reduce și riscul de incendiu.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa