Președintele CJ Radu Moldovan cere ajutor de la chinezi. ”Vom interveni peste tot unde este nevoie”

de WTA.ro

”Protecția cadrelor medicale este prioritară, ei fiind în prima linie a luptei cu Covid-19. Vă asigur că toate sponsorizările primite de către Spitalul Județean de Urgență Bistrița vor fi folosite pentru interesul comun al cadrelor medicale și al cetățenilor și vom interveni peste tot unde este nevoie. De asemenea, dacă va fi cazul, am toată disponibilitatea să convoc Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în ședință de îndată, pentru a găsi resursele necesare să fie asigurate toate măsurile de protecție pentru cei care acum sunt în prima linie, eroii zilelor noastre, pentru protejarea lor și a cetățenilor. Nu vă lăsăm, tocmai acum când avem cea mai mare nevoie de voi! ”, spune președintele CJ Radu Moldovan într-o postare pe Facebook.

Cele mai citite articole

Șeful CJ a decis să ia legătura cu conducerea Provinciei Hunan din China, înfrățită cu județul Bistrița-Năsăud: ”Ținând cont de situația delicată, am luat decizia să îl contactez pe guvernatorul Provinciei Hunan din China, regiune care este înfrățită cu județul nostru, de unde voi cere sprijin pentru furnizarea materialelor sanitare de care avem nevoie”.

El a menționat: ”Aici, la nivel județean vom face tot ce este posibil să ne implicăm, să vă fim alături! Însă, vă rog și pe dumneavoastră să ne ajutați, stând cu toții acasă! Este o necesitate! Dacă respectăm acest lucru, totul o să revină la normal mai repede! Închei prin a vă asigura că, aici la nivel județean, împreună cu echipa, vom face tot ce ne stă în putere să asigurăm protecția cadrelor medicale și a dumneavoastră!”.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa