Primăria începe dezinfecția scărilor de blocuri din Reșița! Ce recomandări sunt adresate locatarilor!

de WTA.ro

blocuri

Primăria Municipiului Reșița va începe de săptămâna viitoare operațiunea de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din oraș, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Primele blocuri vizate sunt cele din cartierul Govândari.

Locuitorii sunt anunțați că timp de patru zile, de luni până joi, angajații primăriei se vor afla în fiecare scară de bloc din oraș pentru a efectua această operațiune.

Prin operatorul de dezinsecție, dezinfecție și deratizare S.C. DD CHIM S.R.L., vă aducem la cunoștință faptul că începând de luni, 13 aprilie, se vor desfășura lucrări de dezinfecție în scările de bloc din cadrul asociațiilor de proprietari/locatari de pe raza Municipiului Reșița. Lucrările se vor desfășura pe o perioadă de maximum 4 zile, conform contractului. Se va acționa mai întâi în blocurile de locuințe din cartierul Govândari, începând cu ora 11.00 (13 aprilie)”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

Se recomandă ca în timpul operațiunilor de dezinfecție, și o oră după, locatarii să nu circule pe scări.

Cele mai citite articole

Toate persoanele, dar în special cele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. În timpul lucrărilor și minimum o oră după efectuarea dezinfecției nu este recomandată circulația pe scările de bloc. Ulterior este OBLIGATORIE aerisirea spațiilor unde a fost efectuată dezinfecția.

Substanța utilizată este hipoclorit de sodiu, produsul fiind avizat de Ministerul Sănătății.

Rugăm administratorii și/sau președinții asociațiilor de proprietari să faciliteze accesul operatorilor în blocuri”, anunță Primăria Reșița.

 

Elena FRANȚ

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa