Primăria Mangalia limitează accesul publicului în clădire

de WTA.ro

Primăria Municipiului Mangalia anunță extinderea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii coronavirusului în comunitate. În acest context, autoritățile locale au luat decizia limitării accesului cetățenilor în toate instituțiile din subordinea Primăriei și Consiliului Local Mangalia. Accesul în clădire este permis pentru o singură persoană, în timp ce, ceilalți solicitanți sunt rugați să-și aștepte rândul în afara instituției.

O altă măsură implementată la nivelul localității este aceea de a închide Oborul de la fiecare sfârșit de săptămână, activitățile comerciale fiind reluate la o dată ulterioară, în condiții sigure. Totodată, Primăria Mangalia va igieniza și dezinfecta toate spațiile publice: locurile de joacă, piețele agroalimentare, stațiile de autobuz, dar și locațiile în care se desfășoară activitățile cu publicul. Primarul Mangaliei, Radu Cristian face apel la calm, înțelegere și responsabilitate în fața acestei situații.

”Facem apel la responsabilitate și simț civic din partea tuturor cetățenilor, care trebuie să dea dovadă de înțelegere pentru măsurile impuse. Dacă toți vom respecta cu strictețe regulile de prevenție, vom trece mai ușor peste această situație de criză. De asemenea, fac apel la toți cetățenii de bună-credință să nu dea curs și să nu distribuie informațiile false răspândite în spațiul public și în  mediul on-line de unii politicieni iresponsabili”, a declarat edilul Mangaliei.

Radu Cristian a mai precizat că, în municipiul Mangalia, funcționează Compartimentul pentru Situații de Urgență și Protecție Civilă, autoritățile locale fiind pregătite să ia toate măsurile care se impun în situații de urgență.


Mangalia News, 13.03.2020.


Cele mai citite articole

 

The post Primăria Mangalia limitează accesul publicului în clădire appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole