Primăria Mediaș va amenaja un loc de joacă modern pe strada Baia de Nisip

de WTA.ro

Un alt proiect pe ordinea de zi este amenajarea unu loc de joacă în cartierul Vitrometan, mai exact pe strada Baia de Nisip.

În cadrul Strategiei de dezvoltare a Municipiului Mediaș se regăseşte înființarea mai multor spații de joacă pentru copii.Necesitatea realizării investiției rezultă faptul că în prezent, municipiul Mediaș dorește să promoveze în zona străzii Baia de Nisip construirea unor blocuri de locuințe unde la această dată nu există spațiu de joacă.

S-a întocmit proiectul la faza de Studiu de fezabilitate pentru” Amenajarea loc de joacă Strada Baia de Nisip”, de către Asociația Română de Premacultură. Se propune realizarea unui spațiu verde adiacent acestuia pe o suprafața totală de 490 metri pătrați.

Cele mai citite articole

Acest spaţiu va avea o zonă dotată cu grătar de exterior și mese de picnic. Zona verde va fi dotată cu bănci, coșuri de gunoi și se vor planta arbori de diferite specii. În zona respectivă se va realiza un sistem de iluminat public. Valoarea totală a obiectivului de investiții propus este de 279.683,70 lei inclusiv TVA.

Source

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa