Primăria Miercurea Ciuc continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe spațiul public

de WTA.ro

Primăria Miercurea Ciuc continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe spațiul public

Foto: Primăria Miercurea Ciuc

Numărul autovehiculelor abandonate, identificate pe domeniul public în ultimele luni s-a ridicat la 71. În totalitate au fost îndepărtate 24 de maşini de către primărie şi de către proprietari. Ţelul primăriei este „curăţarea” domeniului public de autovehiculele fără stăpân şi abandonate până la începerea marii acţiuni de curăţenie de primăvară, anunță administrația publică locală.

Având în vedere obiectivul general de a avea un municipiu cât mai ordonat, angajaţii Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc în luna noiembrie au identificat 35 de vehicule, iar în luna decembrie încă 36. Au afişat somaţii pe parbrizele maşinilor, şi după identificarea proprietarilor (beneficiind de ajutorul poliţiei), au trimis somaţii şi la adresa poştală a acestora.

În urma somaţiilor, până în acest moment, primăria a transportat patru autovehicule – acestea sunt parcate în curtea Direcţiei floricolă, spaţii verzi şi baze sportive –, iar proprietarii au îndepărtat alte douăzeci de maşini.

Cele mai citite articole

Depistarea autovehiculelor fără stăpân şi abandonate nu se opreşte: primăria continuă activitatea, cu scopul de a îndepărta maşinile până la începutul curăţării de primăvară.

Înştiinţăm interesaţii, că în cazul în care în termen de 10 zile, proprietarul sau deţinătorul legal al autovehiculului transportat de primărie nu se prezintă la locaţia anteamintită (curtea direcţiei: strada Jókai Mór nr. 1) în vederea ridicării vehiculului, acesta trece de drept în proprietatea unităţii administrativ-teritoriale şi va fi valorificat conform legii.

Rugăm cetăţenii, să nu parcheze autovehiculele pe domeniul public! Menţinerea unei faţete civilizate a municipiului depinde şi de Dumneavoastră!

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole