Primăria Miercurea Ciuc nu organizează evenimente până la 31 august

de WTA.ro

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

Primăria reședinței de județ și instituțiile subordonate Consiliului Local Miercurea Ciuc nu organizează și nu asigură spații pentru evenimente culturale, de tineret și de sport până la 31 august 2020 – a declarat primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc într-o conferință de presă online, ținută după ședința comitetului pe data 21 aprilie 2020.

Primarul a detaliat: în momentul de față în Miercurea Ciuc 101 de persoane află în carantină, iar 14 în izolare la domiciliu. În municipiu sunt tratate două persoane infectate cu noul coronavirus.

Cele mai citite articole

Ráduly a declarat: runda a treia a dezinfectării ale scărilor de bloc va începe săptămâna viitoare, iar dozatoarele vor fi reumplute cu dezinfectant – dacă este cazul: schimbate sau reparate – chiar în aceste zile.

Comitetul a aprobat, și Consiliul Local va hotărî despre proiectul de hotărâre, care interzice primăriei și insituțiilor subordonate consiliului organizarea și coorganizarea evenimentelor culturale, de tineret și sportive până la 31 august 2020. Excepții pot fi numai evenimentele sportive de interes național sau internațional, care sunt cuprinse în calendarul sportiv ale federațiilor.

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa