Primăria Reșița alocă bani pentru repararea clădirii care a luat foc în Doman

de WTA.ro

Primăria Reșița alocă bani pentru repararea clădirii care a luat foc în Doman

 

popa

Primăria Reșița va acoperi plata lucrărilor necesare pentru repararea clădirii din Doman, distrusă într-un incendiu izbucnit chiar în prima zi a anului 2020. Consilierii locali reșițeni au aprobat în cadrul unei ședințe de îndată derulată vineri, alocarea unei sume de bani pentru înlocuirea acoperișului și repararea pereților afectați de foc.

Am aprobat alocarea unei sume de 150.000 de lei pentru reparațiile clădirii care a luat foc în Doman, reparăm acoperișul și clădirea astfel încât oamenii să se poată muta în ea, mai cu seamă că o parte din clădire este proprietatea orașului Reșița”, a explicat primarul Ioan Popa.

Cele mai citite articole

Imobilul din Doman, o construcție familială cu cinci apartamente, a fost cuprins de flăcări chiar pe data de 1 ianuarie. Pompierii au intervenit atunci de urgență cu trei echipaje și trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și un echipaj SMURD, toate din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița. Din fericire nu au existat victime, dar acoperișul imobilului și cele cinci apartamente au fost afectate de flăcări. Conform pompierilor, flăcările ar fi pornit de la un scurtcircuit electric produs la un frigider.

Reprezentanții Primăriei speră acum ca reparațiile să fie finalizate în cel mai scurt timp, pentru ca locatarii să se poată întoarce la casele lor.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole