Primarul Adrian Dobre amenință cu închiderea Pieței Centrale din cauza ploieștenilor inconștienți: “Este ultimul avertisment pe care îl fac”

de WTA.ro

Primarul Adrian Dobre amenință că va închide Piața Centrală din Ploiești din cauza oamenilor inconștienți care nu respectă măsurile impuse prin ordonanțele militare. Acesta a spus pe facebook că a verificat traseele TCE și Piața Centrală și că nu va risca viața ploieștenilor din cauza celor care nu respectă regulile.

“Astăzi am verificat traseele TCE și Piața Halelor Centrale în intervalul 10:30 – 12:00.

Este inadmisibil ce se întâmplă.

Trebuie să înțelegeți că situația este critică!

Trebuie să rămâneți acasă!

Cel mai simplu mod de a vă proteja pe dvs. și pe cei dragi dvs. este să rămâneți acasă!

Eu nu vreau ca Ploieștiul să se transforme, și el, într-un focar de infecție. Este ultimul avertisment pe care îl fac, iar dacă nu se înțelege, voi fi obligat să închid piețele. Nu pot risca viața ploieștenilor din cauza unor oameni inconștienți care nu respectă regulile.

Cele mai citite articole

⭕ În intervalul 11:00-13:00 zona centrală este aglomerată pentru că ies la cumpărături cei vârstnici. Am pus la dispoziția lor numărul de telefon: 0749 149 966, la care pot suna dacă au nevoie de ajutor la cumpărături, iar echipa ASSC, împreună cu voluntarii noștri vin în sprijinul lor. Cei tineri, care trebuie să iasă neapărat din casă, să evite intervalul 11:00-13:00, în acest interval prioritate au persoanele peste 65 de ani.

⭕Am solicitat directorului TCE ca pe traseele principale să fie dublată prima cursă de la ora 11. Practic, la ora 11 vor ajunge 2 autobuze în același timp, pentru a diminua numărul de persoane dintr-un mijloc de transport.

⭕Am cerut prefectului Cristian Ionescu să suplimenteze toate forțele de ordine, să fie prezente peste tot!

⭕Conducerea Hale și Piețe să ia măsuri urgent! Este ultimul avertisment pe care îl fac.
Vă rog să transmiteți părinților, bunicilor, vecinilor în vârstă să rămână acasă!
#StațiAcasă”, a scris primarul Adrian Dobre pe facebook.

Astăzi am verificat traseele TCE și Piața Halelor Centrale în intervalul 10:30 – 12:00. Este inadmisibil ce se…

Posted by Adrian Dobre on Friday, April 3, 2020

Post-ul Primarul Adrian Dobre amenință cu închiderea Pieței Centrale din cauza ploieștenilor inconștienți: “Este ultimul avertisment pe care îl fac” apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa