Primarul Brian Filimon îi îndeamnă pe cetățenii din Măureni să dea dovadă de unitate și responsabilitate

de WTA.ro

modelmic

Reprezentanții Primăriei Măureni au decis scurtarea programului cu publicul în contextul eforturilor depuse la nivel național pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. În același timp, primarul Brian Filimon le-a transmis un mesaj locuitorilor din Măureni și Șoșdea, pe care îi îndeamnă să dea dovadă de responsabilitate și să respecte indicațiile și sfaturile autorităților.

Ca urmare a instrucțiunilor transmise de către COMITETUL JUDEȚEAN DE SITUAȚII DE URGENȚĂ, Primăria Comunei Măureni limitează programul cu publicul, pentru următoarea perioadă, după cum urmează: zilnic, între orele 10:00 – 12:00.
Vă rugăm să respectați acest program și de asemenea vă rugăm să vă limitați la problemele de interes major, pentru a evita contactele. Doar organizați vom putea depăși această situație
”, transmite edilul.

Cele mai citite articole

Brian Filimon îi îndeamnă pe cetățenii din Măureni și Șoșdea să ia situația în serios, dar în același timp să nu cadă în cealaltă extremă și să se panicheze. „Să arătăm credință, unitate, bunătate și responsabilitate, răbdare și înțelegere”, le transmite primarul Filimon.

 

Karina TINCUL

Cele mai citite articole