Primarul Florin Chelaru acuză o campanie mincinoasă privind asfaltarea străzilor din Năvodari

de WTA.ro

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, dezaprobă campania de manipulare și minciună demarată în mediul on-line privind lucrările de asfaltare desfășurate pe strada Școlii și pe aleile Parcului și Dobrogei.
Edilul explică faptul că diferite persoane au fotografiat lucrările în momentul în care se aflau în stare incipientă și le-au postat ca fiind stadiul final al asfaltării.

”În pozele respective, pe aceste străzi se punea amorsă și nu asfalt, cum tendențios s-a afirmat, iar partea carosabilă era decopertată. Ulterior, s-a turnat asfalt, după cum se poate vedea și în pozele de mai jos, dar mai ales după cum puteți constata și dvs dacă treceți prin zonă.

O să atașez și fotografiile postate în mod tendențios, cu scopul vădit de a minți cetățenii orașului Năvodari.

Cele mai citite articole

Nu pot înțelege această disperare a PNL și USR de a demoniza orice se întâmplă în orașul nostru, dar mai ales de a recurge la asemenea mizerii și dezinformări. E ușor să arunci cu noroi de pe margine, mai ales atunci când niciodată nu ai făcut niciun proiect și nu ai construit nimic”, a postat astăzi primarul Florin Chelaru.

Pe de altă parte, Primăria Năvodari anunță că  desfășoară astăzi mai multe lucrări pe domeniul public, după cum urmează:

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din oraș. Echipele de muncitori sunt pe teren pentru asfaltarea Străzii Școlii, Aleilor Parcului și Dobrogei, precum și pentru amenajarea Străzii Viilor – unde se toarnă piatră și se compactează;
Lucrări de salubrizare Creșa nr. 20, Front Canal zona D și cimitir, unde se execută lucrări de întreținere și amenajare spații verzi;
Lucrări de cosit zona Cămin Jandarmi, Sala Sport, Spital, blocuri 55, 56, 57, 58;
-Lucrări de întreținere și reparație a mobilierului urban.

Cele mai citite articole