Primăvara aceasta, comandă de la LIBREX cartea-fenomen ,,De la fereastra mea”

de WTA.ro

Una dintre cele mai populare cărți de la momentul actual este De la fereastra mea, de Ariana Godoy. A devenit atât de îndrăgită și datorită faptului că a fost ecranizată de către Netflix într-un film cu același nume, iar multe persoane au ales să o citească după ce au văzut filmul. 

De la fereastra mea este o carte de dragoste, scrisă de Ariana Godoy. Inițial, a fost publicată în spaniolă, cu titlul A traves de mi ventana. Ca majoritatea poveștilor de succes din ultimii ani, inițial cartea a fost publicată pe Wattpad, iar datorită succesului enorm înregistrat pe această platformă, s-a luat decizia tipăririi. Cartea a fost vândută deja în milioane de exemplare și continuă să fie descoperită zilnic de către mii de persoane. Recomandarea noastră este să citești întâi cartea și abia apoi să urmărești și filmul de pe Netflix, pentru a ști exact povestea în detaliu. Filmul este o completare a poveștii, putem spune cireașa de pe tort. 

Vrem să îți vorbim puțin despre carte, însă înainte merită să menționăm și parcursul profesional al autoarei. Ariana Godoy este o scriitoare originară din Venezuela, care locuiește în SUA, în statul Carolina de Nord. Cartea De la fereastra mea face parte din seria Frații Hidalgo, de care sigur te vei îndrăgosti și tu. Ariana Godoy are peste 700 de milioane de urmăritori pe Wattpad, iar primul volum al seriei Frații Hidalgo, De la fereastra mea a fost citit de peste 60 de milioane de useri din lumea întreagă, înainte de tipărire și publicarea oficială. Așadar, poți vedea de ce este atât de îndrăgită. 

Cele mai citite articole

De ce este atât de apreciată cartea? Deoarece Ariana Godoy scrie într-un mod unic. Povestea de dragoste este una modernă, autentică, astfel ca oricine se poate regăsi printre rânduri și este foarte ușor să empatizezi cu personajele. Protagoniștii cărții sunt Raquel și Ares, doi tineri vecini, care nu și-au vorbit niciodată. Raquel îl urmărește pe Ares de la fereastră și îl admiră în secret, însă nu a avut ocazia de a schimba vreo vorbă cu el. 

Cu toate acestea, lucrurile devin interesante în momentul în care tinerii se intersectează în cele mai neașteptate locuri. Ares află că Raquel nu este tocmai tânără inocentă la care se aștepta, iar conexiunea dintre cei doi începe să se contureze. Raquel este pregătită să facă orice pentru a-l face pe Ares să se îndrăgostească de ea. Nu vrea să lase șansa aceasta să îi scape printre degete. Însă, lucrurile se complică în momentul în care își dă seama că este o misiune dificilă și că este posibil să piardă totul. Nu își dorește să renunțe la viața ei și la ea ca persoană, așa că sentimente contradictorii își fac loc în mintea tinerei. 

Dacă vrei să afli ce se întâmplă între Ares si Raquel și dacă tânără este pregătită să riște totul pentru o posibilă poveste de dragoste, comandă cartea de la LIBREX. Va fi livrată în cel mai scurt timp și te vei bucura de un preț special! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa