Primele viziere donate de Ionuț Simionca au ajuns la SAJ și două spitale. Deputatul a comandat încă 400

de WTA.ro

ACTUALIZARE Deputatul PMP Ionuț Simionca a dus primele viziere din lotul de 1.000 pe care le-a comandat la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. ”Primele viziere au ajuns la Serviciul de Ambulanță! Sunt bucuros că am putut să dau o mână de ajutor!”, a scris parlamentarul pe Facebook.

Primele viziere au ajuns la Serviciul județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud!Sunt bucuros că am putut să dau o mână de ajutor!#reusimimpreuna

Publiée par Ionut Simionca sur Vendredi 27 mars 2020

Cele mai citite articole

El a adăugat apoi: ”Livrările de viziere continuă! Astăzi am fost la Spitalul Județean Bistrița și la Spitalul Orășenesc Năsăud, iar în zilele care urmează voi ajunge și la alte instituții, așa cum am promis. Am constatat însă că există și alți oameni de excepție din Bistrița-Năsăud aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul, cum ar fi medicii de familie, care au nevoie de echipamente de protecție, motiv pentru care mai facem încă 400 de viziere pe care le vom distribui gratuit împreună cu prietenii mei de la Open Consult. Fac un apel și îi rog pe medicii de familie care au nevoie de viziere, și nu doar pe ei, să mă contacteze prin mesaj privat (pentru a-mi da adresa la care să le trimit echipamentele prin poștă)”.

Livrările de viziere continuă!Astăzi am fost la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud și la Spitalul Orășenesc Năsăud, iar…

Publiée par Ionut Simionca sur Samedi 28 mars 2020

Reamintim că parlamentarul a comandat 1.000 de viziere produse de două firme din Bistrița-Năsăud pe care vrea să le distribuie cadrelor medicale, polițiștilor, militarilor și poștașilor.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa