Probleme de igienă într-un grup sanitar de la Policlinică! Vienescu face comisie și promite măsuri administrative pentru cei vinovați

de WTA.ro

Probleme de igienă într-un grup sanitar de la Policlinică! Vienescu face comisie și promite măsuri administrative pentru cei vinovați

Lipsa apei, ușa care nu putea fi închisă pe interior, lipsa hârtiei igienice și a oglinzii deasupra chiuvetei, toate sesizate într-un grup sanitar de la etajul unu al Policlinicii Târgu-Jiu, a creat nemulțumiri unui pacient, care, ieri dimineață, a trecut pragul unității medicale. Omul revoltat de ce a sesizat a transmis fotografiile către Gorjeanul, cerând publicarea imaginilor și măsuri imediate cu cei vinovați, știut fiind că unitatea a fost reabilitată și ar fi trebuit să fie pusă la punct permanent la capitolul igienă. Conducerea Spitalului Județean Târgu-Jiu a fost sesizată, imediat, de publicație, iar măsurile administrative se vor lua în cursul zilei de astăzi.

Cele mai citite articole

,,Așa arată toaleta de la etajul 1 a Policlinicii din Târgu-Jiu, deși aici au acces pacienții care merg la cabinetele de Cardiologie, Dermatologie, Neurologie…etc. La chiuvetă nu este apă, este lipsă oglindă, o mizerie de nedescris, nu este hârtie igienică și absolut nimic pentru dezinfectare ori curățire.
Ușa de la toaletă nu are sistem de închidere când e folosită’’, a transmis pacientul către Gorjeanul, cu mențiunea că fotografiile făcute în grupul sanitar relevă situația înregistrată, luni, între orele 9.00-9.30. La rândul nostru, am transmis, ieri după-amiază, sesizarea conducerii spitalului județean, iar managerul interimar Dumitru Vienescu a promis tragerea la răspundere a celor vinovați.
,,Am luat la cunoștiință de cele sesizate. Mâine(n.r marți) se va constitui o comisie de verificare privind analizarea deficiențelor constatate, iar în funcție de concluziile rezultate se vor dispune măsuri organizatorice și administrative pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple’, a declarat managerul SJU, Vienescu.
La începutul acestui an, managerul SJU Târgu-Jiu a organizat mai multe întâlniri cu șefii de secții din subordine pentru a întreba cu ce doleanțe se confruntă fiecare unitate în parte, pornind de la materiale sanitare, la personal. Fiecare responsabil a transmis managerului o listă cu priorități pe care Vienescu să le aibă în vedere pentru anul în curs, în funcție de bugetul aprobat.
A.STOICA

Cele mai citite articole