Probleme de igienă într-un grup sanitar de la Policlinică! Vienescu face comisie și promite măsuri administrative pentru cei vinovați

de WTA.ro

Lipsa apei, ușa care nu putea fi închisă pe interior, lipsa hârtiei igienice și a oglinzii deasupra chiuvetei, toate sesizate într-un grup sanitar de la etajul unu al Policlinicii Târgu-Jiu, a creat nemulțumiri unui pacient, care, ieri dimineață, a trecut pragul unității medicale. Omul revoltat de ce a sesizat a transmis fotografiile către Gorjeanul, cerând publicarea imaginilor și măsuri imediate cu cei vinovați, știut fiind că unitatea a fost reabilitată și ar fi trebuit să fie pusă la punct permanent la capitolul igienă. Conducerea Spitalului Județean Târgu-Jiu a fost sesizată, imediat, de publicație, iar măsurile administrative se vor lua în cursul zilei de astăzi.

Cele mai citite articole

,,Așa arată toaleta de la etajul 1 a Policlinicii din Târgu-Jiu, deși aici au acces pacienții care merg la cabinetele de Cardiologie, Dermatologie, Neurologie…etc. La chiuvetă nu este apă, este lipsă oglindă, o mizerie de nedescris, nu este hârtie igienică și absolut nimic pentru dezinfectare ori curățire.
Ușa de la toaletă nu are sistem de închidere când e folosită’’, a transmis pacientul către Gorjeanul, cu mențiunea că fotografiile făcute în grupul sanitar relevă situația înregistrată, luni, între orele 9.00-9.30. La rândul nostru, am transmis, ieri după-amiază, sesizarea conducerii spitalului județean, iar managerul interimar Dumitru Vienescu a promis tragerea la răspundere a celor vinovați.
,,Am luat la cunoștiință de cele sesizate. Mâine(n.r marți) se va constitui o comisie de verificare privind analizarea deficiențelor constatate, iar în funcție de concluziile rezultate se vor dispune măsuri organizatorice și administrative pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple’, a declarat managerul SJU, Vienescu.
La începutul acestui an, managerul SJU Târgu-Jiu a organizat mai multe întâlniri cu șefii de secții din subordine pentru a întreba cu ce doleanțe se confruntă fiecare unitate în parte, pornind de la materiale sanitare, la personal. Fiecare responsabil a transmis managerului o listă cu priorități pe care Vienescu să le aibă în vedere pentru anul în curs, în funcție de bugetul aprobat.
A.STOICA

Cele mai citite articole