PRODUS ÎN HUNEDOARA – sprijin pentru producătorii locali din județ

de WTA.ro

În contextul pandemiei actuale, în care măsurile de distanțare socială și izolare atât de necesare pentru protejarea sănătății populației produc, însă, și efecte cu impact economic negativ, Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara (ADEH) încearcă să sprijine activitatea producătorilor locali din județului Hunedoara, prin crearea unui loc virtual de întâlnire între cerere și ofertă.

Astfel, prin intermediul grupului de Facebook „Produs în Hunedoara”, toți întreprinzătorii locali din județ sunt invitați să își promoveze gratuit ofertele de produse, împreună cu datele de contact și modalitățile de preluare a comenzilor.

În acest fel, consumatorii au la îndemână o cale simplă prin care pot identifica rapid ofertele din ariile lor de interes și din zonele de domiciliu, pot lua legătura direct cu producătorii și se pot aproviziona mult mai ușor cu cele necesare.

La momentul de față, grupul deschis pe rețeaua de socializare numără peste 2000 de membri, fiind promovat constant prin mijloace specifice de publicitate online.

Cele mai citite articole

INTRĂ PE GRUP, AICI!

Scopul acestui demers este susținerea comunităților în care trăim, prin încurajarea producției și a consumului local, grupul reprezentând o invitație deschisă pentru toți cei care iubesc produsele românești, de calitate și doresc să contribuie la dezvoltarea economiei locale.

banner appte

Post-ul PRODUS ÎN HUNEDOARA – sprijin pentru producătorii locali din județ apare prima dată în Hunedoara Libera.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa