Produsele care te vor ajuta de Valentine’s Day

de WTA.ro

Cu Ziua Îndrăgostiților aproape, s-ar putea să te aflii în pană de idei – mai ales dacă ai amânat planurile până în ultimul moment. Vestea bună poate fi casata inteligentă, care te poate ajută la planificarea acestei sărbători, fie că încerci să creezi o stare de spirit anume, să pregătești o masă delicioasă sau pur și simplu să păstrezi acel cadou special în siguranță până ajungi acasă.

În acest sens, venim în sprijinul tău cu 3 propuneri pentru a putea crea o atmosfera de vis: folosește iluminarea inteligentă pentru a seta un mood specific!

Pentru o întâlnire cu adevărat reușită de Ziua Îndrăgostiților, trebuie să creezi o stare de spirit perfectă. Luminile inteligente sunt cheia pentru a face acest lucru. Lumina lumânărilor este mai bună, dar dacă nu vrei să aprizi o grămadă de lumânări (sau nu aveți voie din cauza regulilor apartamentului dvs.), device-urile Mentor vă pot ajuta:

Cele mai citite articole

Banda led RGBW Smart Mentor WiFi va poate fi de ajutor. Puteti monta banda la bucatarie, pentru o lumina linistitoare in timp ce preparati cina, o puteti monta in spatele televizorului pentru a o folosi in momentul in care vizionati un film sau, diferit de ziua indragostitilor, o puteti monta pe birou pentru lungile sesiuni de gaming sau munca. Banda are mai multe funcții. Luminile inteligente colorate pot fi setate la culori mai senzuale, cum ar fi violet și roșu, și puteți regla în avans nivelul de luminozitate. Fă-ți timp să te joci cu setările luminii până când găseșți nivelul care funcționează pentru tine, apoi fă-i o presetare. În acest fel, poți să-i ceri asistentului tău inteligent să facă luminile romantice și voilà — vei crea efectul în câteva momente. De asemenea, poți cere asistentului dvs. să facă luminile romantice chiar când intri pe ușă pentru un efect suplimentar.

Totodată, un alt gadget smart pe care îl puteți folosi este priza inteligentă Mentor. Puteți crea diferite scenarii, cum ar fi aprinderea și închiderea prin comenzi vocale sau programări; la fel și în cazul întrerupătoarelor inteligente Mentor care se pot aprinde din telefon, pot fi programate, astfel nefiind nevoie să te mai deplasezi până la întrerupătorul fizic.

Nu în ultimul rând, asigură-te că ai în casă un termostat inteligent Mentor pe care să-l activezi înainte cu o oră de a ajunge acasă, pentru a fi sigur că găsești casaîncălzită și, totodată, pentru a te bucura de o economie mai mare la factura de energie.

Așadar, nu alerga prin tot orașul de Ziua Îndrăgostiților. Este dificil să faci rezervări, iar meniurile cu preț fix limitat sunt adesea prea scumpe și doar la jumătate la fel de delicioase decât meniul normal. Petreceți această zi  acasă, departe de mulțime și lăsați-vă casa inteligentă să vă ajute să vă pregătiți și să vă impresionați partenera.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa