Prognoza meteo pentru Maramures pana in 8 martie

de WTA.ro

Vremea va fi in general calda si doar spre finalul acestei saptamani valorile termice vor scadea semnificativ la nivelul intregii tari, in timp ce precipitatiile vor fi moderate cantitativ pe toata durata urmatoarelor doua saptamani, arata estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie, valabile pentru perioada 24 februarie – 8 martie, informeaza AGERPRES.

Cele mai citite articole

In Maramures, vremea va fi cu mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada pe 25 si 26 februarie, cand se vor inregistra temperaturi maxime de 10 – 12 grade, dar se va raci semnificativ pe 27 si 28 februarie, cand maximele vor cobori spre 4 – 6 grade.

Ulterior, se va incalzi treptat, dar vor mai fi usoare alternante, astfel incat mediile maximelor termice se vor situa intre 8 si 12 grade. Regimul termic nocturn se va concretiza, in medie, prin valori cuprinse intre 0 si 4 grade, cu nopti mai reci in 25 si 28 februarie, cand temperaturile minime vor deveni negative. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata pe tot parcursul intervalului, cu cantitati moderate intre 26 februarie si 1 martie.

The post Prognoza meteo pentru Maramures pana in 8 martie appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole