Proiect online lansat la Năvodari. ”Năzdrăvăniile lui OMIDE”

de WTA.ro

În această perioadă, părinții trebuie să aibă grijă și de starea emoțională a copiilor, afectați de izolarea acasă, lipsa întâlnirilor cu prietenii sau plimăbrile și joaca în aer liber.

Pentru a veni în sprijinul părinților și pentru a aduce momente placute copiilor, Primăria Năvodari, prin intermediul Casei de Cultură ”Pontus Euxinus” și Bibliotecii ”Pontus Euxinus”, lansează proiectul online ”Năzdrăvăniile lui OMIDE”.

Cele mai citite articole

”Proiectul este o invitație la lectură adresată tuturor copiilor și tinerilor din orașul Năvodari. Săptămânal, mascota clubului de lectură OMIDE va lansa nenumărate provocări pentru copii și tineri. La final, toți câștigătorii vor fi premiați.

Urmăriți-o pe OMIDE pe paginile de Facebook ale Casei de Cultură ”Pontus Euxinus” și Bibliotecii ”Pontus Euxinus” și acceptați invitația de a călători online în lumea poveștilor! Le veți cunoaște, cu acest prilej, și pe ajutoarele lui OMIDE: copii, cadre didactice de la unitățile de învățământ din oraș, și nu numai.

Stați în casă și ascultați povești! În această perioadă, sunteți în siguranță acasă la dumneavoastră!”, transmite Primăria Năvodari.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa