Propunere: Aducerea impreuna a pacientilor infectati cu coronavirus din Braila si Galati, la Braila / Primarul Dragomir “NU ADUCETI COVID 19 LA BRAILA “

de WTA.ro

Directia de Sanatate Publica Galati a transmis catre DSP Braila o propunere conform careia pacientii galateni suspecti sau confirmati cu coronavirus si care trebuie ingrijiti in spital sa fie preluati de spitalele brailene. In acest timp, pacientii neinfecatti cu acest virus sa fie trimisi, pentru tramentul de care au nevoie, la Galati.

In aceasta seara, documentul transmis de DSP Galati catre directorul DSP Braila a fost publicat de primarul Brailei, Marian Dragomir, pe o retea de socializare, acesta fiind in total dezacord cu propunerea venita.

Textul documentului, semnat si stampila arata in felul urmator:
„Urmare a dispozitiilor Ministerului Sanatatii transmise in timpul videoconferintei de azi, 22.03.2020, ora 11.30, va propunem urmatoarele:
Pacientii din judetul Galati, suspecti/confirmati cu COVID-19 care prezinta patologie asociata si necesita asistenta medicala de specialitate, vor fi dirijati catre unitatile sanitare din judetul Braila, Spitalul de Pneumoftiziologie Braila si Spitalul de Psihiatrie „Sfantul Pantelimon” Braila, iar pacientii non COVID-19 vor fi dirijati catre spitalele de specialitate din Galati.
Cazuri de obstretica-ginecologie, suspecte/confirmate COVID-19 vor fi dirijate catre Spitalul Clinic de Obstretica-Giecologie “Buna Vestire” Galati.
(…)
Va rugam ca in cursul zilei de maine, 23.03.2020, sa ne comunicati in scris punctul dumneavoastra de vedere cu privire la cele propuse”.

Reactia primarului Brailei “NU PUTEM PERMITE ACEASTA BATAIE DE JOC !!! NU ADUCETI COVID 19 LA BRAILA “

In replica, primarul Brailei si-a exprimat dezacordul, intreband retoric, daca nu cumva incercarea de a propune asa ceva apare din cauza faptului ca “Prefectul si unii sefi de deconcentrate sunt SLUGI UMILE?”

Cele mai citite articole

NU PUTEM PERMITE ACEASTA BATAIE DE JOC !!! NU ADUCETI COVID 19 LA BRAILA “
“De ce mutati bolnavii dintr-un judet in altul?
Pentru ca la Braila: Prefectul si unii sefi de deconcentrate sunt SLUGI UMILE? Cei din alte judete sunt mai “smecheri”?
CAND HOTARATI DESTINELE BRAILENILOR DE CE NU CHEMATI PRIMARUL SI FACETI SEDINTE PE ASCUNS?
Acesta propunere nu poate fi acceptata deoarece nu putem permite ca Braila sa se transforme in orasul COVID 19 in timp ce alte orase “exporta” la noi acasa bolnavii infectati.
Luni dimineata Primaria Municipiului Braila va transmite adresa oficiala catre toate institutiile implicate astfel incat aceasta propunere sa nu fie niciodata pusa in practica.
Este normal sa tratam cu maxima responsabilitate brailenii care vor avea coronavirus, DAR nu trebuie sa acceptam niciodata sa ne transforme in orasul infectat
SA LE FIE RUSINE CELOR CARE AU PROPUS ASA CEVA SI VOI CERE DEMISIA CELOR CARE VOR ACCEPTA ACEASTA BATAIE DE JOC !!!
DE CE “VINDETI” BRAILA STIMABILILOR ???
CU CE PRET ? CARE VA ESTE INTERESUL?
DE CE VA ASCUNDETI?
Solicit public Prefectului sa nu mai accepte astel de lucruri. Oricat va vor impune de la Bucuresti sa pastrati secretul, noi tot vom afla si nu putem lasa pe nimeni sa-si bata joc de Braila

Primarul Municipiului Braila”

In cursul zilei de maine, Prefectul Boboc, presedintele Consiliului Judetean, conducerea Spitalului Judetean si directorul DSP se vor intalni, pentru a dezbate propunerea venita din partea DSP Galati si pentru a formula un raspuns.

 

Vom reveni cu amanunte!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa