PROSTITUATELE si “PESTISORII’MAFIOTI”din Braila, ingroziti de coronavirus

de WTA.ro

Fetele prezente pe centura Brailei, cu zambetul pe buze mereu, gata oricand sa sara in masina oricarui asa zis “barbat” care le solicita primul ajutor, “buson la buson”, sunt acum ingalbenite…. Un pic de la teava galbena pe care isi fac veacul, un pic de la soarele arzator care le “arde” din toate pozitiile, dar mai mult, de ingrijorare.
Nu ca ar fi ele prea stresate de ritmul galopant de infectare cu coronavirus, ce le-ar putea infige direct intr-un pat din Spitalul Judetean Braila, ci din alte motive, serioase, am zice noi: CONCURENTA!!

Cele mai citite articole

Prostituatele noastre, legate de glie, care isi desfasurau activitatea fie in aer liber, prin padure, fie prin apartamentele inchiriate, concentrate pe strazile cu cele mai multe gropi (semn al traficului intens), se simt amenintate de noua concurenta, mai ales ca “virusatele” nou venite au si cateva atuuri in fata lor, atuuri usor de spart, la nervi, cu un ac infierbantat in jar.

Si cum sa nu iti faci griji in privinta stabilitatii tale economice, cand de cateva zile incoace, tot intra in tara “producatoare” care au rupt in doua Elvetia si Italia. Ratustele botoase au navalit in orasul care le-a facut mari si din cate vedem, sunt condamnate sa stea mult timp printre noi. Si daca tot sunt acasa, in Braila,  printre navalisti si muncitoare la confectii, frumos ar fi ca investitia facuta, tunnigul cu pachet M, sa fie defilat in vazul lumii. Dar cum? Daca zilele acestea la moda este masca? La ce bun atata investitie pompata in buzele producatorelor daca nu se poate arata invidiosilor?
Numai prostituata sa nu fii in aceste zile de pandemie, dar nici “pestisorilor” de apa adanca nu le este prea usor. Soarele arzator parca le face in ciuda “mafiotilor”condamnati la izolare.
Pe langa faptul ca mai au unde sa iti etaleze gleznutele epilate in aceste zile insorite, mai sunt si condamnati sa imparta apartamentul cu, fix proprietara, cu “iubi”, ei devenind acum un soi de chiriasi.
Se anunta vremuri grele pentru producatoare si mafiotii care, zilele acestea, devin casnice (scuzati dezacordul, dar in acest caz se potriveste de minune).

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa