PROTESTUL JUDECĂTORILOR TULCENI CONTINUĂ. AR PUTEA AFECTA INCLUSIV DESFĂȘURAREA ALEGERILOR!

de WTA.ro

Cele mai citite articole

Protestul judecătorilor tulceni continuă până la soluționarea favorabilă a solicitărilor acestora, spune judecătorul Iordan Andrei, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Tulcea. Protestul ar putea afecta inclusiv desfășurarea alegerilor, deoarece cu votul unanim al judecătorilor s-a luat decizia de a se refuza participarea la constituirea Birourilor Electorale Județene în anul 2020, cu prilejul organizării alegerilor locale și parlamentare!
„Vom menține protestul pană la o decizie a Curții Constituționale, evident că ne dorim o decizie favorabilă, dacă nu, probabil vom continua protestul “ne-a declarat judecătorul Iordan Andrei.
Reamintim că Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Tulcea a decis în unanimitate, în raport cu adoptarea în Parlament a legii privind eliminarea pensiilor de serviciu, suspendarea activității de judecată precum și a activității desfășurate în cadrul biroului judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Tulcea, pe perioadă nedeterminată, începând cu data de 29 ianuarie. În această perioadă se vor judeca doar cauzele de urgență.

Cele mai citite articole