PSD Arad nu ţine cont de recomandarea conducerii centrale. Ce au decis social-democraţii arădeni

de WTA.ro

PSD Arad nu ţine cont de recomandarea conducerii centrale. Ce au decis social-democraţii arădeni

Comitetul Executiv Județean al PSD Arad a hotărât marţi, „cu o foarte largă majoritate”, ca aleșii locali și alți membri să participe, conform Statutului, cu drept de vot, la Conferința Extraordinară a Organizaţiei Judeţene care va avea loc în 7 februarie, informează deputatul Dorel Căprar.

Potrivit acestuia, marţi, social-democraţii arădeni au luat în discuție „adresa primită de la centrul partidului, în care era prezentată o interpretare a Statutului privind membrii care au dreptul să voteze în cadrul Conferinței Extraordinare pentru alegerea conducerii PSD Arad”.

„Au fost dezbateri intense pe acest subiect, cu păreri pro și contra, dar se pare că interpretarea Statutului, așa cum a fost ea prezentată în adresa de la București, este făcută după bunul plac al unora, ci nu în spiritul Statutului. Iar noi ne dorim să respectăm Statutul în proporție de 100%. Votul a fost grăitor! Din totalul de 125 de delegați, au fost prezenți 117. Dintre aceștia, 5 au votat împotrivă, iar 7 delegați s-au abținut, la propunerea de a avea o participare mai largă a membrilor de partid la Conferința Extraordinară de vineri. Prin votul lor, membrii Comitetului Executiv Județean au arătat că își doresc să fie singurii care-și decid propriul viitor și viitorul organizației Arad, în acord cu prevederile statutare care ne arată că orice membru de partid are dreptul să aleagă şi să fie ales. Votul de ieri seară demonstrează că arădenii vor să legitimeze printr-un vot major organele de conducere ale organizației județene și astfel să încarce de reprezentativitate viitoarea conducere”, a spus Dorel Căprar.

Cele mai citite articole

„Ultimele scrutinuri electorale ne-au arătat că liderii partidului trebuie să se întoarcă la baza partidului, la militantul de rând, la cei care trudesc în campanie pentru acest partid. Iar la Arad, Comitetul Executiv Județean a arătat că își dorește să împlinească spiritul Statutului PSD”, a mai afirmat Căprar.

Conferința Extraordinară de alegeri va avea loc vineri, la salonul de evenimente Helen, începând de la ora 17.

The post PSD Arad nu ţine cont de recomandarea conducerii centrale. Ce au decis social-democraţii arădeni appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole