Purtarea unei arme pentru siguranța personală

de WTA.ro

Dacă vă gândiți să purtați o armă pentru siguranță personală, consultați legile statului. Unele state precum Arizona permit cetățenilor să poarte arme de foc. Majoritatea statelor nu permit arme de foc ascunse sau permisiuni de transport ascunse. Când vă bazați pe o armă pentru a vă ajuta în protecția personală, amintiți-vă că trebuie să purtați arma oriunde mergeți, dacă intenționați să o aveți în momentul unui atac. Dar trebuie totuși să aveți timp să ajungeți la el, să-l desfaceți din brâu sau din poșetă și să aduceți site-urile în țintă. Poate fi voluminos, incomod, incomod și de multe ori incomod. Călătoriile, în special călătoriile cu avionul și mersul în țări străine, îngreunează, de asemenea, să vă aduceți arma cu dvs. pentru protecție personală

Deținerea unei arme de foc necesită responsabilități în securizarea armei, dar și atunci când se utilizează arma. Se recomandă practicarea periodică a acestuia cu menținerea competenței, dacă este nevoie brusc de ea. Există, de asemenea, parametri legali ai utilizării unei arme de foc în autoapărare. Pentru absolvenții Model Mugging, parametrii justificării utilizării abilităților lor fizice sunt similari și nu vor fi discutați aici.

Mintea de autoapărare a armelor de foc

Cele mai citite articole

Mentalitatea de a trage arma asupra unei alte persoane este un factor important de luat în considerare dacă selectați o armă de foc pentru protecție personală. O concepție greșită care continuă este împușcarea cuiva în picior pentru a-l opri. Poliția este criticată pentru că nu poate face acest lucru. În filmele de la Hollywood, orice este posibil, dar realitatea implică mulți alți factori în situațiile de viață sau de moarte. Împușcarea unui atacant în mișcare poate fi dificil de lovit în zona pieptului, cu atât mai puțin vizând un picior mai subțire și în mișcare. Dacă sunteți justificat să trageți pe cineva în picior, atunci împușcarea în pieptul agresorului este justificată și atunci când ați crezut că v-ați simțit suficient de amenințat pentru a ridica arma în primul rând.

Cand sa utilizezi pistoale de autoapărare?

Un fapt adesea neînțeles de oamenii care decid să folosească arme pentru protecție este rareori că unul sau mai multe gloanțe vor opri instantaneu un atacator. Este posibil ca persoanele împușcate să nu cadă imediat ca în filme, mai ales dacă sunt sub influența drogurilor sau a alcoolului. Chiar dacă trageți pe cineva într-o confruntare armă-cu-armă sau luptă cu armele, este posibil ca glonțul de întoarcere să fie în drum spre dvs. înainte ca acesta să cadă și să moară. Chiar dacă este neînarmat și îl împuști, s-ar putea să fie nevoie să te lupți fizic cu el.

S-a știut că infractorii continuă să lupte și de multe ori au reușit încă să ajungă, să apuce, să se lupte și să dezarmeze adesea trăgătorul. Și victimele au fost împușcate și curajate dezarmate sau ucise, atacatorul după ce a fost împușcat.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa