Râmnicu Vâlcea: Începe asfaltarea podului de pe bulevardul Tineretului

de WTA.ro

Luni, 16 martie, începe asfaltarea podului de pe bulevardul Tineretului, iar traficul auto se va desfăşura în continuare, alternativ, pe câte un sens de mers.

Reabilitarea bulevardului Tineretului se va face de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga până la intersecţia cu strada Gib Mihăescu (inclusiv podul peste râul Olăneşti). Se va interveni şi pe intrările de pe străzile Nicolae Iorga, Luceafărului, Gib Mihăescu şi Crişan.

Cele mai citite articole

Lucrările se vor realiza pe câte un sens de mers, astfel încât traficul auto nu va fi restricţionat complet. În preambulul acestei investiţii, Direcţia Administrarea Domeniului Public a realizat de-a latul bulevardului canalizaţii şi a tras cablajele necesare pentru montarea, după finalizarea aşternerii de covor asfaltic, a două perechi de semafoare cu buton la trecerile de pietoni din dreptul Catedralei Ostroveni şi de la traversarea Family Center – Kaufland. Lucrările sunt estimate să dureze aproximativ trei săptămâni, în condiţii meteorologice favorabile.

Primăria municipiului a reabilitat în cursul anului trecut trotuarele şi iluminatul public de pe podul Tineretului. În cadrul proiectului ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura rutieră din municipiul Râmnicu Vâlcea”, în lunile următoare vor fi reabilitate mai multe străzi importante din oraş care necesită, la acest moment, intervenţii şi reparaţii.

Cele mai citite articole