Razie în piața din Mediaș – Amenzi de peste 40.000 de lei și multe nereguli găsite

de WTA.ro

În cursul zilei de vineri, 17 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, au desfășurat activități specifice pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit în zona municipiului Mediaș.

În urma controalelor efectuate în piețele agroalimentare din municipiul Mediaș și comunele limitrofe, polițiștii sibieni au depistat mai mulți comercianți care păstrau produsele în condiții improprii, comercializau produse expirate sau nu eliberau bon fiscal.

Astfel, reprezentanții a 8 societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 41.500 de lei, cu această ocazie fiind confiscate și 172 de kg carne de pasăre cu termen de valabilitate expirat sau neafișat.

Totodată, s-a dispus măsura ridicării în vederea confiscării a sumei de 1.955,85 de lei, nefiscalizată.

Cele mai citite articole

În timpul desfășurării activităților au fost identificate și sancționate contravențional 7 persoane care au încălcat prevederile ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 27.500 de lei.

Source

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa