RECOMANDARE. Cel mai boem local din Tîrgu Mureș și-a inaugurat bucătăria! FOTO

de WTA.ro

RECOMANDARE. Cel mai boem local din Tîrgu Mureș și-a inaugurat bucătăria! FOTO

Unul dintre cele mai apreciate localuri, cu siguranță cel mai boem, este J’ai Bistrot Tîrgu Mureș, situat în Piaţa Mărăşeşti nr. 6 din localitate. Deschis în 2011, timp în care ați putut gusta din nenumăratele momente plăcute găzduite, localul oferă din această săptămână și gurmanzilor posibilitatea de a-și satisface papilele gustative, prin noua bucătărie inaugurată ★?’?? ???????★ condusă de chef Kovàcs Andràs.

Încă din prima zi de viață am încercat să dăm viață locului cu oameni frumoși și pasionați. Primul pas l-am făcut alături de trupa Kumm, live, pe 19 Iunie 2011. De atunci am adunat pe lângă casă tot mai multe întâmplări! S-au întâmplat multe concerte live (Partizan, Sir Blues Vali Răcilă, Toulouse Lautrec, Les Elephants Bizarres, Butterflies in My Stomach, Alina Manole, Iordache si Sorin Romanescu, The Amsterdams și mulți alții) povești scrise alături de Decât o Revistă sau povestite prin teatru pentru adulți și copii, proiecții de filme independente, parteneriate cu festivaluri internaționale cu sunt TIFF, NEXT, Anim’Est, Tres Courts, jocuri, târguri de obiecte handmade și cel mai tare ne lăudăm cu tot mai mulți oameni frumoși.
Tot așa ne dorim să continuăm și de acum înainte.
” transmit cei de la J’ai Bistrot Tîrgu Mureș.

Cele mai citite articole

Precizăm că această știre nu este una plătită, ci reprezintă efectul unei satisfacții avute în urma folosirii serviciilor acestora, de care nu este nevoie să mai precizăm cât suntem de mulțumiți. Așadar, mulțumirea noastră o exprimăm prin publicarea acestui material. Vom continua să prezentăm și alte locații pe care le considerăm “de recomandat” mureșenilor.

MS / Foto: Bristena Photography

Cele mai citite articole