Recursul compensatoriu face noi victime. Autorul dublei crime din Satu Mare este un recidivist periculos

de WTA.ro
Bărbatul suspectat de uciderea celor două femei are 42 de ani şi a fost eliberat din penitenciar în anul 2018 în baza recursului compensatoriu.
„Este recidivist. A mai fost trimis în judecată pentru tentativă la omor şi a fost eliberat în 2018 în baza recursului compensatoriu. A fost reţinut azi noapte (n.r. miercuri noaptea) pe o perioadă de 24 de ore. Momentan se derulează o percheziţie la domiciliul acestuia şi urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă”, a declarat pentru „Adevărul” Marius Iancu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
Potrivit anchetatorilor, motivul crimei l-a constituit jaful, bărbatul fiind la curent cu faptul că femeia în casa căreia a intrat şi la care se afla în vizită o vecină avea bani trimişi de fiul ei din Franţa.
Bărbatul a mai fost condamnat în anul 2015 la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce şi-a bătut crunt soţia. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare şi în primăvara anului trecut a fost eliberat din unitatea de detenţie. 
Citeşte şi

Cele mai citite articole

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa