1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Recursul compensatoriu face noi victime. Autorul dublei crime din Satu Mare este un recidivist periculos

de WTA.ro
Bărbatul suspectat de uciderea celor două femei are 42 de ani şi a fost eliberat din penitenciar în anul 2018 în baza recursului compensatoriu.
„Este recidivist. A mai fost trimis în judecată pentru tentativă la omor şi a fost eliberat în 2018 în baza recursului compensatoriu. A fost reţinut azi noapte (n.r. miercuri noaptea) pe o perioadă de 24 de ore. Momentan se derulează o percheziţie la domiciliul acestuia şi urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă”, a declarat pentru „Adevărul” Marius Iancu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
Potrivit anchetatorilor, motivul crimei l-a constituit jaful, bărbatul fiind la curent cu faptul că femeia în casa căreia a intrat şi la care se afla în vizită o vecină avea bani trimişi de fiul ei din Franţa.
Bărbatul a mai fost condamnat în anul 2015 la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce şi-a bătut crunt soţia. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare şi în primăvara anului trecut a fost eliberat din unitatea de detenţie. 
Citeşte şi

Cele mai citite articole

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner