Reșița va avea o nouă stație de asfalt! O investiție benefică, este de părere primarul Popa!

de WTA.ro

Reșița va avea o nouă stație de asfalt! O investiție benefică, este de părere primarul Popa!

modelmic

La Reșița se pregătește terenul pentru realizarea unei stații de asfalt, o investiție considerată de primarul Ioan Popa mai mult decât oportună având în vedere lucrările ce vor fi realizate la Reșița în următoarea perioadă, dar și faptul că în municipiul de pe Bârzava nu există în momentul de față decât o singură stație de asfalt. Viitoarea stație ar urma să funcționeze în Parcul Industrial din Reșița, consilierii locale reșițeni aprobând în ședința ordinară din martie, scoaterea la licitație a unor parcele de teren în zonă.

Este vorba de câteva parcele pentru care am primit solicitări de concesiune în Parcul Industrial. Este vorba de trei firme și mai nou, pe noul cod administrativ, Prefectura ne solicită ca în afară de comisiile care se întrunesc ca să aprobe concesiunea, noi la modul general, să aprobăm că suntem de acord să le concesionăm.

Avem trei agenți economici, unii vor să își facă acolo niște secții de producție și birouri, mai vrea cineva să își facă o stație modernă de asfalt. Nu avem stație de asfalt în Reșița, în afară de cea pe care o avem  noi, dar care este foarte veche și nu are o capacitate de producție serioasă și în contextul lucrărilor care vin în următorii 2-3 ani, am zis că este benefic să vină cineva să pună o stație la buton, la cheie.

Cele mai citite articole

Mai sunt și cei de la Uzoni care vor să își facă un atelier de mezelărie.  Ei lucrau undeva în Muncitoresc și nu aveau loc acolo. Nu este vorba de un abator. Ei aduc carcasele congelate și doar fac preparatele. Își vor face o hală de 1000 de mp cu toate procedeele tehnologice corecte”, a explicat primarul Ioan Popa.

În prezent, în Parcul Industrial din Reșița, mai sunt disponibile 53 de parcele, în suprafață totală de 145.065 metri pătrați. Prețul minim de pornire al licitației este de 0,35 euro/mp/an.

 

 Karina TINCUL

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa