Rețete GoostoMix adaptate la Thermomix pentru mic dejun și brunch

de WTA.ro

Ce frumoasă este ziua atunci când începe cu o masă bogată, plină cu preparate gustoase! Mirosul de pâine proaspătă, clătite frumos aranjate, dulcețuri de casă, brânzeturi, aromele cafelei care anunță un răsfăț pe cinste… toate acestea sunt detalii care te vor binedispune pentru toată ziua.

Preparatele pentru mic dejun sau brunch sunt și mai binevenite bineînțeles, dacă sunt gătite de altcineva. Câteodată, relaxarea de dimineață nu face echipă bună cu pregătirea unei mese complete și tare bine e să le ai pe toate gata făcute. Noroc cu Thermomix, robotul care știe să gătească de toate.

Ce rețete pentru mic dejun se pot face la Thermomix

Pe scurt, cam tot ce îți poftește inima. Robotul de bucătărie Thermomix este dotat, printre altele, cu un bol din oțel inoxidabil și cuțite cu senzori de căldură, un coș pentru înăbușire și recipiente pentru gătit la abur, elemente care permit pregătirea unui mic dejun începând de la măcinarea cerealelor pentru făină, până la coacerea la aburi a brioșelor delicioase sau omletelor.

Cu acest aparat vei putea pregăti fără efort, într-un timp scurt, un mic dejun sau brunch de neuitat. Preparatele alese se pot adapta în funcție de regimul alimentar.

Pe GoostoMix sunt prezentate, pas cu pas, rețete pentru mic dejun la Thermomix potrivite pentru toate gusturile și alegerile alimentare.

Mic dejun pentru copii la Thermomix

Dacă ai copii mici, știi deja că fiecare masă luată împreună este ca un mic curs de nutriție. Obiceiurile și alegerile alimentare se formează din perioada în care sunt bebeluși, astfel este important să participe împreună cu membrii familiei la fiecare masa.

Atât pentru ei, dar și pentru restul familiei, poți alege să prepari dulceață fără zahăr și unt de casă la Thermomix pentru un mic dejun potrivit.

Pentru o dulceață de căpșune fără zahăr la Thermomix, conform rețetei publicată pe GoostoMix vei avea nevoie de:

  • 800 g căpșune,
  • 300 g suc de mere natural,
  • 2 g agar-agar,
  • 4 lingurițe de apă.

Cele mai citite articole

Iar pentru unt de casă, ai nevoie doar de smântână grasă.

Ambele se prepară imediat la Thermomix și le poți consuma pe loc.

Mic dejun sau brunch pentru iubitorii de mâncare bună la Thermomix

Pe platforma de rețete GoostoMix se publică în fiecare săptămână rețete noi adaptate la Thermomix. Cu o mulțime de idei pentru mâncare, chiar ai de unde alege.

Poți prepara iaurt de casă la Thermomix ca să îl ai pentru mic dejun, pâine, brânză vegetală sau smoothie-uri pline de vitamine.

Accesând rețetele publicate pe GoostoMix vei putea prepara în mai puțin de 5 minute chiar și lapte vegetal, bun de pus în cafea sau de băut simplu.

Rețete de cafea la Thermomix

Cu Thermomix poți prepara cu ușurință vestita cafea Dalgona sau un cappuccino cremos care îți trezește simțurile.

Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele în Thermomix, conform instrucțiunilor din rețetele publicate pe GoostoMix, iar în câteva minute vei avea o cafea bună.

Rețete pentru mic dejun la Thermomix cu veselie

Pornește cu dreptul în fiecare zi pregătind un mic dejun delicios și nutritiv. Alege feluri diferite de mâncare pentru un meniu variat și bucură-te de gustul lor.

Accesează platforma de rețete GoostoMix și pregătește în fiecare zi la Thermomix rețete pe gustul tău.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa