Retrospectiva anului: Ce vedete și-au făcut schimbări radicale de look în 2019

de WTA.ro

Retrospectiva anului: Ce vedete și-au făcut schimbări radicale de look în 2019

Starurile de Hollywood, precum și vedete din showbiz-ul românesc au decis să își schimbe radical înfățișarea și au reușit să suprindă pe toată lumea. Fie că a fost vorba despre un nou rol sau și-au dorit să arate diferit, unii dintre ei și-au șocat fanii cu noile tunsori. Iată ce vedete și-au făcut schimbări radicale de look în 2019.

Actorul s-a tuns zero și și-a lăsat barbă. Noua frizură a acestuia are legătură cu filme în care actorul va juca, „The Poison Rose”, „Trading Paint” și „Moose”.

Channing Tatum

Actorul Channing Tatum s-a gândit că are nevoie de o schimbare și a făcut o mișcare drastică. Acesta a decis să adopte stilul lui Eminem, s-a tuns foarte scurt și și-a vopsit părul blond.

Jason Momoa

Actorul era cunoscut pentru barba sa, iar fanii au rămas șocați să-l vadă fără ea. Jason Momoa a renunțat la podoaba sa facială pentru prima oară în șapte ani. Acesta vrut să atrage atenția asupra poluării cu plastic.

Michelle Obama

Soția fostului președinte american Barack Obama a făcut furori pe internet după ce a apărut cu un look mai îndrăzneț și mai tineresc. Cu un păr lung, încrețit natural și cu șuvițe luminoase, Michelle Obama a fost lăudată de internauți.

Selma Blair

Selma Blair și-a șocat fani când a apărut rasă în cap. Din păcate, schimbarea ei radicală de look nu a fost de ordin estetic, ci un pas necesar în procesul de recuperare după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Russell Crowe

Cu multe kilograme în plus și fără prea mult păr pe cap, Russell Crowe, care a cucerit inimile femeilor din întreaga lume odată cu rolul său din „Gladiatorul”, și-a luat prin surprindere admiratorii. Toată lumea a respirat ușurată când a aflat că era vorba despre noul personaj al actorului din filmul „Unhinged”.

Cele mai citite articole

Radu Vâlcan

Și Radu Vâlcan s-a decis să facă o schimbare radicală de look în 2019. Prezentatorul de televiziune s-a ras în cap, iar primii care au avut un șoc când l-au văzut au fostsoția sa, Adela Popescu și cei doi băieței.

Demi Lovato

În timp ce majoritatea vedetelor au ales să își schimbe look-ul într-un mod subtil, altele sunt mai îndrăznețe și apelează la schimbări majore. Acesta este și cazul lui Demi Lovato, care și-a șocat fanii cu noua culoare a părului ei. Tunsă bob lung, Demi Lovato a optat pentru o culoare foarte aprinsă și și-a vopsit vârfurile verde neon.

Nicolas Cage

După ce a trecut printr-un divorț încununat de scandal, Nicolas Cage a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Starul de la Hollywood a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când s-a prezentat pe covorul roșu cu o barbă stufoasă.

Mădălina Ghenea

Frumoasa actriță româncă și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Milano cu părul scurt și blond. Însă această schimbare nu a fost una permanentă, întrucât modelul a optat pentru o perucă blondă, păstrându-și părul lung și brunet care a consacrat-o.

Naomi Campbell

Și Naomi Campbell a apelat la un truc de hairstyling pentru a da senzația că s-a tuns scurt. Modelul a pășit cu încredere și cu zâmbetul pe buze la Paris Fashion Week.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa