Reușesc italienii să dea peste cap calculele hârtiei la Wimbledon? În cine își pun speranțele

de WTA.ro

Tenisul italian este într-un moment foarte interesant al istoriei sale, mai ales la masculin. Pe tabloul băieților, de la Wimbledon, sunt prezenți doi sportivi care sunt considerați printre favoriții la cucerirea trofeului. De altfel, Italia este singura țară care dă doi jucători în top 5 al favoriților, în viziunea bookmakerilor. Este vorba despre Matteo Berrettini și Jannik Sinner. Cei doi se află într-o formă excelentă și au demonstrat că pot să lupte pentru mize uriașe.

Italienii care pot da lovitura la Wimbledon

În vârstă de 27 de ani, Matteo Berrettini se află într-un moment foarte bun al carierei. Vârsta este una care îl recomandă pentru un succes important, iar Wimbledon pare a reprezenta un context excelent pentru italian. El a jucat finala în 2021, pe care a pierdut-o în fața recordmenului Novak Djokovic. Între timp, italianul a mai prins o finală de Grand Slam la Australian Open, în 2022, însă nu a reușit să câștige niciun turneul major. Cu toate acestea, nu este deloc de scos în calcule pentru această ediție a competiției londoneze.

Și conaționalul său, Jannik Sinner, este de luat în considerare pentru un succes important. Italianul născut în zona Tirolului de Sud, acolo unde se vorbește foarte mult limba germană, are doar 21 de ani și este considerat a fi unul dintre viitoarele superstaruri ale tenisului mondial. El promite să îi facă o concurență puternică spaniolului Carlos Alcaraz, iar în 2022 a demonstrat că are un potențial excelent. Anul trecut, italianul a reușit să ajungă până în faza sferturilor de finală la US Open, Australian Open și Wimbledon.

Cele mai citite articole

Astfel, Sinner a demonstrat deja că are potențialul să meargă foarte departe pe iarba londoneză și nu ar fi deloc surprinzător dacă în acest an și-ar depăși performanța anterioară.  Cei care pariază pe turneul de tenis Wimbledon pot să meargă pe mâna unui sportiv italian, profitând de cotele excelente pe care le oferă bookmakerii pentru un succes al acestora. Matteo Berrettini are cota 8,50 să devină campion în cadrul celui mai prestigios turneu de tenis din lume, în vreme ce Jannik Sinner, conaționalul său este cotat cu 11,00. În clasamentul cotelor oferite de către bookmakeri, cei doi sunt pe locurile 4 și 5.

Conform cotelor, principalul favorit al competiției rămâne sârbul Novak Djokovic, cotat cu 2,10. Urmează spaniolul Carlos Alcaraz, cu 3,75 și rusul Daniil Medvedev, care are cota 7,00. La fel ca în cazul oricărui alt eveniment, cotele prezentate pot să crească sau să scadă până la startul competiției, precum și în timpul desfășurării acesteia. Așadar, dacă vrei să profiți de acestea, pariază acum în mod responsabil pe favoritul tăui.

În concluzie, la fel ca în ceilalți ani, turneul de la Wimbledon propune câteva oportunități excelente de distracție atât pentru fanii obișnuiți ai tenisului, cât și pentru cei care vor să îu desăvârșească experiența plasând pariuri pe favoriții lor. Alege să te distrezi și tu în mod responsabil și mizează pe cei în care ai încredere, chiar dacă numele sportivului tău preferat este Djokovic, Sinner, Berrettini sau Alcaraz!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa