Rezultate remarcabile ale elevilor de la Colegiul Economic Mangalia, la Concursul pe meserii, etapa judeţeană

de WTA.ro

Miercuri, 26 februarie 2020, s‑a desfăşurat Concursul pe meserii pentru ȋnvăţământul profesional, etapa judeţeană, la Colegiul Comercial ”Carol I’’, Constanţa.

Colegiul Economic Mangalia a fost reprezentat de trei elevi ai clasei a XI‑a A profesională, pe calificarea ospătar (chelner) și vânzător ȋn unităţi de alimentaţie.

Clasamentul final pe judeţ a fost:

Locul I: Pleşciuc Alexandru, cu 9,39 puncte;

Locul II: Dan Larisa, cu 9,08 puncte și Paraschiv Ioana, cu 9,07 puncte. Aceasta s‑a afirmat şi prin cele 100 de puncte obţinute la proba practică.

Elevii au fost coordonaţi de doamna profesoară Apostu Gabriela, pentru proba practică şi doamna profesoară Tudose Delia, pentru proba teoretică. A fost o premieră şi o bucurie pentru Colegiul Economic Mangalia, ca din trei elevi participanţi, toţi trei să fie pe podium.


La festivitatea de premiere au participat doamnele inspector de specialitate Neagu Gabriela şi Frangopol Daniela, domnul primar al Constanţei, Făgădău Decebal şi alţi invitaţi de seamă. Toţi elevii au fost apreciaţi şi ȋncurajaţi să-şi urmeze visul!


Mangalia News, 27.02.2020.


Cele mai citite articole

The post Rezultate remarcabile ale elevilor de la Colegiul Economic Mangalia, la Concursul pe meserii, etapa judeţeană appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole