Romgaz nu are motiv real să crească prețul gazului

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Liberalizarea pieței gazelor naturale, începând cu 1 iulie 2020, nu va aduce o creștere a tarifului la prețul gazului livrat de Romgaz.

Romgaz a anunțat, printr-un comunicat de presă, că începând cu data de 1 iulie va continua să asigure cantitatea necesară aprovizionării cu gaze atât pentru furnizorii consumatorii casnici cât şi pentru clienţii industriali. Compania își va păstra astfel poziţia de jucător important pe piaţa de gaze naturale.

Adrian-Volintiru-Romgaz

Romgaz continuă politica de dezvoltare şi implicare pe piaţa de furnizare gaze pentru ambele categorii amintite anterior. Interesul nostru de a rămâne un jucător activ şi implicat este manifestat prin acţiunile şi politicile investiţionale pe care le avem, continuând să fim preocupaţi de siguranţa în furnizare şi de dezvoltarea pieţei româneşti de gaze naturale,” a declarat Adrian Volintiru, director general Romgaz.

Cele mai citite articole

SNGN Romgaz SA nu a identificat niciun motiv real ca odată cu liberalizarea pieţei, la 1 iulie, să asistăm la creşteri de preţ la gazele furnizate în piaţă. Astfel prețul gazului nu va suferi modificări în perioada următoare.

Piaţa de energie şi gaze naturale va fi liberalizată după data de 1 iulie 2020. Astfel, preţul va fi stabilit de piaţă şi nu controlat de ANRE. Inclusiv tarifele plătite de consumatorii finali vor fi stabilite în condiţiile pieţei, și nu vor mai trebui aprobate de autoritatea de reglementare în domeniul energiei.

Articolul Romgaz nu are motiv real să crească prețul gazului apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole