Rotary International Manglia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta

de WTA.ro

Rotary International Manglia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta.

In contextul cresterii vertiginoase a numarului de imbolnaviri cu SARS — CoV‑2, ca urmare a adreselor transmise Asociatiei Rotary Manglia de reprezentantii Spitalului Municipal MANGALIA, inregistrate sub nr. 3500/19.03.2020 si 3758/25.03.2020, prin care ne solicitau sprijin in vederea achizitionarii a doua monitoare functii vitale, necesare supravegherii pacientilor critici, dezinfectant maini si masti chirurgicale, am obtinut sprijin de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, care a raspuns pozitiv solicitarii noastre.

Multumim, pe această cale, sponsorului Compania Nationala Administatia Porturilor Maritime Constata S.A, pentru promptitudine si sprijin.

Cele mai citite articole

Av. Cosmina Stoian, presedinte Rotary International Mangalia.


Mangalia News, 03.04.2020.


The post Rotary International Manglia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa