Russell Crowe se întoarce în rolul regizorului în Poker Face

de WTA.ro

Russell Crowe are o perioadă încărcată, cu numeroase proiecte, iar în acest an va interpreta rolul principal în filmul Poker Face, pe care l-a și regizat. Acesta este al doilea film pe care australianul îl regizează, după The Water Diviner.

Poker Face este așteptat să fie lansat la data de 30 decembrie 2022 și are o distribuție din care mai fac parte Liam Hemsworth, Jacqueline McKenzie, Jemima Quinn, Elsa Pataky, Lynn Gilmartin, Oscar Michell, rapperul RZA, Daniel MacPherson, Matt Nable, Steve Bastoni, Benedict Hardie, Paul Tassone, Molly Grace și Addam Barmich.

Conform informațiilor existente până în acest moment, Russell Crowe va interpreta rolul unui milionar pasionat de poker, care le oferă prietenilor săi oportunitatea de a câștiga mai mulți bani decât visau vreodată. În schimb, aceștia vor trebui să-i dezvăluie cele mai intime secrete, iar totul se va întoarce împotriva lor. Per total, Poker Face este anunțat ca fiind un film plin de mister și acțiune.

În plus, va fi și un film care va avea numeroase momente de adrenalină, din moment ce acțiunea se petrece și în jurul jocului de poker. Russell Crowe nu este primul actor de top care interpretează rolul unui jucător de poker, iar un alt nume de referință este Matt Damon. Acesta a mărturisit că abia știa poker reguli în momentul în care a primit rolul din Rounders (1999), dar ulterior a îndrăgit acest joc și a participat la numeroase turnee de top și s-a distrat și alături de ceilalți actori de la Hollywood, printre care și Leonardo DiCaprio și Ben Affleck. Rămâne de văzut dacă și Russell Crowe va îndrăgi și mai mult jocul de poker după rolul din Poker Face și dacă îl vom vedea la turnee importante.

Ce este însă clar e că Russell Crowe încearcă să-și lărgească orizonturile cât mai mult și nu este doar regizor și actor principal în Poker Face. El este și co-scenarist alături de Stephen M. Coates. Iar așteptările sunt destul de mari, din moment ce precedentul film regizat de Crowe, The Water Diviner, a câștigat Oscarul Australian în 2015.

Russell Crowe poate fi văzut și în Thor: Love and Thunder

Pe lângă rolul din Poker Face, Russell Crowe a mai putut fi văzut de fani în două filme lansate deja în 2022. Mai întâi, el a interpretat un rol în unul dintre cele mai așteptate filme din 2022, Thor: Love and Thunder.

Cele mai citite articole

Mai exact, el a fost Zeus, zeul suprem din mitologia greacă. El a avut inclusiv un rol în creionarea personajului și i-a cerut regizorului să poată vorbi cu accent grecesc. Inițial, propunerea lui Crowe a fost considerată „prostească”, dar în cele din urmă s-a hotărât ca scenele să fie trase atât cu accent grecesc cât și cu accent britanic. Ulterior s-a ajuns la concluzia că cele cu accent grecesc sunt cele mai bune.

Iar Thor: Love and Thunder s-a bucurat până acum de un succes major. A fost lansat în urmă cu aproximativ o lună și încasările au trecut deja de 700 de milioane de dolari, în condițiile în care bugetul a fost de 250 de milioane de dolari. Din distribuția acestei producții mai fac parte Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Jaimie Alexander și Natalie Portman.

Are un rol și în Prizefighter: The Life of Jem Belcher

Dincolo de rolul din Thor: Love and Thunder, Russell Crowe poate fi văzut și în Prizefighter: The Life of Jem Belcher, un film de-a dreptul emoționant. Producția este inspirată din fapte reale și prezintă povestea lui Jem Belcher, un fost pugilist care a devenit cel mai tânăr campion mondial la box, care ulterior a devenit parțial orb la vârsta de 22 de an și a murit la vârsta de 30 de ani.

În rolul principal este Matt Hokings, în timp ce Jem Belcher și Ray Winstone sunt antrenorii săi. În schimb, Russell Crowe are doar un rol secundar. Această producție a fost filmată în țări precum Țara Galilor, Lituania și Malta și a debutat direct pe Amazon Prime pe 22 iulie 2022.

Russell Crowe va apărea însă și în alte producții ce urmează a fi lansate. Spre exemplu, în acest moment este implicat și în The Greatest Beer Run Ever, film în distribuția căruia se mai regăsesc Zac Efron, Bill Murray și Jake Picking. Lansarea acestui film va avea loc în luna septembrie 2022, la Festivalul de Film de la Toronto. În plus, actorul filmează și pentru thrillerul horror The Georgetown Project, în timp ce pe 13 ianuarie 2023 va putea fi văzut un filmul cu super-eroi Kraven the Hunter, ce face parte din Universul Marvel.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa